už len celá dnešna noc bola nanič keď som sa zobudila o jednej a myslela si ze uz bude rano....ked som konecne zaspala....mama ma budí že čo nevstávam....pozriem na hodinky- našťastie nebolo až tak nesskoro. cestou do školy mi zdrhol bus. takže som išla sama.
prvá hodina v škole bola taká nudná až to nebolo možné a druhá ešte horšia...a na tej tretej som skoro vrazila učiteľke...nebyť toho že bola daleko tk jej asi vrazím. chce od nas aby sme nosili do školy slovníky!každý deň hore dole....povedali sme si že ok nechame si ho v škole to nebude také zlé ale keď nám povedala že vždy keď si ho zabudneme da nam nula percent skoro nas porazilo!a toto ešte neni najhoršie,keď povieme na jej hodine jedno slovo po slovensky (je to hodina konverzacie v anglictine a ona je američanka, podotýkam že na jej hodinách vôbec nekonverzujeme) tak musíme zostať s ňou cez prestávku (ktorá je niekedy len 5min. a to sa mame presunúť o dve poschodia vyžšie) a ona nám bude tlačiť niečo do hlavy myslím si že aj niečo z jej náboženských drístov.a na to nemá právo!!!
keď tá hnusná hodina skončila všetko sme to povedali našej super triednej s ktorou sme mali dalsiu hodinu no ona tentokrat povedala: ja viem však sa na ňu stažujete stale ale mohli by ste naisť niečo čo je dobre....a tak nás rozsadila a písali sme quiz ktorý mam celý zle. po tejto hodine som musela zase ist za tou hroznou uciteľkou lebo som jej musela ukázať ze mam všetky papiere zo sebou v jednom foldri (notebook check). a ze to mi dala 22 z 40!!! to je petka! a pritom som to všetko mala v poriadku. a ona si tam zacala nieco vypisovat.a ona ma proste neznáša čo je fakt super kedze ma bude učit na 100% aj b uduci rok.
takže s takou hroznou naladou som prežila ešte jednu anglicku hodinu a potom sme šli na Nae (náboženstvo a etika)večinou sa tam super rozpráva aj z naším super učitelom ktorému tykame....a je celkom pekný. ale dnes ani slovo som nepovedala nevedela som sa sústrediť a celkovo som sa nechcela zapojit do debaty.
po dvoch hodinách Nae som sa pobrala do šatne (kedže mi úbohý prváci nemáme nárok na skrinky) pomaly som sa obula lebo som ešte čakala na kamošku (a teda dosť dlho som čakala) keď dosla povedala mi že ona ide s ďalšou kamoškou do mesta to znamena že som ju tam zbytočne čakala. a potom sa na mna pozrela jak keby som ju prave brutalne zhučala a začala si zo mna robiť srandu že sa už s naštvanosti trasiem a že mi ešte chýba pena okolo úst a bude to dokonalé. na mieste som sa otočila a odyšla toto je trpieť nebudem! nie dnes! inokedy by som sa na tom zasmiala a pridala este nieku hlašku ale dnes? dnes nie! vytrielila som von a šla čo najrýchlejšie na zastavku kde som odignorovala svojich spolužiakov a zapálila si!Konečne!!!! odlahlo mi no stále som mala nervy a stále mám! bola to moja poslená cigareta ale využitá bola naplno!medzi časom mi zdrhol bus, teda nechala som si zdrhnúť bus... pustila si do uší niaku čudnú hudbu a čakala na ďalší...
no proste hrozný deň.... aspoň že v štvrtok idem na Polemic jediné čo ma drží pri živote.....

 Denník
Komentuj
 fotka
driftqueen  8. 4. 2008 18:52
spiste proti nej peticiu ...a ak sa na nu stale stazujete a mte dostatok ucitelov(my ihc dostatok teda nemame tak sa to nemoze stat)tak by vam ju aj mali vymenit...
 fotka
lynettka  8. 4. 2008 19:24
Ako vááážne, to nebolo feer!!Slovniky?zabudeme a päťk? ved to je chorobne....ja tu pätku mam som zvedava kolko ich bude dalej!!
 fotka
kmetka6  17. 4. 2008 20:04
Bože ??o kom to len možes hovorit??hm....DD

Plne suhlasiim, ja by som vtedy po nej najradsej ten slovniik aj hodila
Napíš svoj komentár