Tak ma napadlo. Všade samá kritika, samé názory. Au! Bolí ma z toho hlava. Ja viem, každý má právo na svoj názor, nech je akýkoľvek! Dobre!! Mieeer všetkým ľudom na tomto svete! Ale keď si to tak vezmete, niekto možno stále kritizuje druhých, vidí na nich samé chyby, ktoré im veľmi rád vykričí priamo do tváre, ale pritom sa mu nahrnú slzy do očí, keď máte čo i len jednu pripomienku na neho. Tak o čom to je? Prečo niekto kritizuje niečo, čo sa nedá zmeniť?

Minule som čítala kritiku známeho autora na moju obľúbenú knihu a nebolo to veľmi pekné. Celý deň mi to vŕtalo v hlave. Nejdem to upresňovať, lebo vaše komentáre sa zvrhnú zlým smerom. Prečo niekto proste nepochopí, že to, čo sa páči iným sa nemusí páčiť aj jemu? To máte ako keď má niekto rád zelenú a iný červenú farbu. Proste to tak je. Tak načo sú až agresívne kritiky? Je to hrozne zlé, akoby tým priamo ubližovali tvorcovi, alebo samotnej osobe.

Niekedy mi aj niektoré vaše blogy prídu až nechutné. Je jasné, že s niečím nesúhlasíte a máte pocit, že to potrebujete okomentovať, ale keby ostali všetky vaše zlé nápady len v hlave, svet by bol krajší. Bolo by dobré najprv zvážiť, či váš postoj naozaj nikoho nezasiahne. Nemusí to byť také očividné, ale často sa to stane aj tak.

Neberte prosím tento blog ako ďalšiu kritiku, berte ho ako básnickú otázku, ktorá nepotrebuje odpoveď. Alebo ho proste berte ako radu.

 Úvaha
Komentuj
 fotka
azizi  7. 2. 2009 22:03
No ja neviem, niekedy moze byt kritika dobra vec...nevravim ze vzdy, ale no... Ako ale myslienka fajn
Napíš svoj komentár