Čo by ste robili v mojom prípade?

Keď som bola druháčka moja najlepšia kamarátka sa odsťahovala a ostala som sama. V piatej triede som sa skamarátila s jedným dievčaťom, sedeli sme spolu v lavici. Volala sa Tina. Skvelo sme si rozumeli, ale ona to pokazila. Zamilovala sa do jedného chlapca. Chodil s nami do triedy, ale ja som ho poznala lepšie ako ona. Kvôli tomu, že som ju chcela ochrániť, som jej do očí povedala čo si o ňom myslím, teda vlastne čo o ňom viem. A vtedy sa všetko pokazilo. Začala po mne vrieskať, že jej závidím, lebo že on s ňou chce chodiť a podobné veci. Čo, pravda samozrejme nebola. Nakoniec sa odsťahoval a všetko sa vrátilo do starých koľají. Lenže na scéne sa objavil ďalší chalan.

V škôlke sa mi páčil jeden chalan. Volal sa Marek. Na prvom stupni chodil do triedy s Tinou. A na druhom sme boli všetci traja v jednej triede. Piatu triedu bola Tina zamilovaná do prvého prípadu, ale v šiestej do Mareka. Veľa ľudí vravelo, že sa Marekovi páčim. Ja som tomu neverila. Ale Tina asi začala žiarliť. Marek si ma všímal oveľa viac ako ju. Jeden deň spravila Tina obrovský cirkus. A odvtedy ma asi začala neznášať. Kvôli Marekovi. Človekovi, ktorého neznášam, ktorý mi veľmi ublížil a nielen mne. Tina ma donedávna podozierala, že som doňho. A stále si myslím, že si to myslí. I keď sa objavujem v prítomnosti iného chalana, ktorý sa mi páči. A dnes sa s Tinou poriadne na seba ani nepozrieme. Síce sa to začína lepšiť, ale tie roky nenávisti. Dnes sme ôsmačky.

Ja viem, že toto nie je problém, ktorý zničí svet. Mám aj iné problémy. Len nechápem tomu ako môže chalan, ktorý nestojí za nič rozhádať najlepšie priateľky. A viem, že Tina na birdz chodí, a ak si toto číta určite si o mne dačo myslí, ale keď som to zo seba takto dostala je mi lepšie. A keď jej to vadí nech. Nech jej to vadí. Aspoň keď číta moje myšlienky, konečne ma vysliší.

P.S.: Tina prepáč, prepáč za to, že som ti nič neurobila.




 Blog
Komentuj
 fotka
anuciiq  2. 4. 2010 10:30
zaujimave..
Napíš svoj komentár