Dia
Fajn. Tak doma som bola okolo pol jednej. A nikoho nikde. Mama na nočnej a zbytok asi ešte v špitáli. A furt nie sú doma. Parádička. Krásne užitá noc a nikto o tom nevie. Významný deň. A nielen tak pre nič za nič. Ale proste...Niečo sa stalo. Medzi mnou a Renom. Ale neviem čo. Ako keby som začal vnímať ako svojho partnera. Ako my sme best friends už od škôlky. No ako neviem. Jaj, dole je dáky humbuk. Asi pani kráľovná podrezávania žil doma. Ach jaj.

Sisa
Prečo to urobili? Prečo ma zachránili. Na čo som na tomto svete. Musela som prisahať, že to už v živote neurobím. A zajtra musím ísť do školy s tým, že má Soňa nespustí z oči. No totálne sa teším. Hlavne keď ten dotičný bude v škole. Ja to asi neprežijem. I keď nieže by mi to vadilo. Kokso mám pocit ako by som pribrala. Bojím sa normálne pozrieť do zrkadla. Preboha! To je katastrofa. Opuchnuté oči, popraskané pery. Vlasy na všetky strany. Vyzerám totálne hrozne. Asi. Asi sa pôjdem dať dokopy. A pustím si Leonu.

Lea
Sisu sme dnes už vyslali do školy. Neviem čo ju to napadlo. Zabiť sa. Kvôli nej je celý byt naruby. Ale na domov zabudnúť a sústrediť sa na školu. Renda zase huláka. čo to kričí?
- Prišli výsledky! - aké výsledky? Jaj jasné či nás prijali na školy! Rýchlo tam! Riaditeľ má príhovor. A ja meškám doprčic!
- Tak milí deviataci. Na gymnázium sa vám hlásilo desať. A prijali vás ôsmich: Tatianu Hanuškovú, Petru Simonideosvú, Rendu Francieovú, Leu Reterovú...
- Ánoooooo!!!!!!!!!! Viac mi už šťastiu netreba! Áno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Soňa
Dúfam, že je Silvia v poriadku. Musela som ju nechať samú, lebo si ma odvolali do riaditeľne. Určite kvôli nej no.
- Dobrý deň, pani riaditeľka.
- Dobrý deň, slečna Reterová.
- Ja...no ak sa jedná o moju sestru...
- Nie, nie, ráno tu bol váš otec a všetko sme už vyriešili. Zavolala som si vás sem z iného dôvodu.
- Aha, áno.
- Soňa, chcem ti pogratulovať. Vyhrala si chemickú olympiádu.
- Prosím?
- Ako počuješ. Vyhrala si celoslovenské kolo chemickej olympiády.
Wow.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár