Upozornenie: Autorka nezodpovedá za prípadné zranenia,otravy a iné nepríjemné záležitosti. Riadenie sa týmto návodom len na vlastné nebezpečenstvo !!!!!!!!!!!!!!!!!!


Dnes som sa rozhodla upiecť bábovku. Ako vo väčšine receptov mojej mamy, chýbal návod a napísané tam boli len suroviny ktoré budem potrebovať.
V akom poradí ich použijem je zrejme jedno. Medzi základné suroviny rozhodne patria vajíčka, múka a cukor.
V akej váhe ? Samozrejme že ako sa vám páči. Váhu sa nám vyťahovať nechce a nakoniec to aj tak neodváži presne.Ušetríme čas a bábovka bude nakoniec určite dobrá.Kilo múky hore-dole. Čo všetko tam dáte a v akom poradí je tiež vážne len na vás. Nakoniec sa to predsa aj tak zmieša nie ?
Spomenula som len základné suroviny ktoré by sa tam zrejme mali nachádzať.Ale malo by ich tam byť určite o niečo viac. Je veľmi pravdepodobné že vám bude nejaká surovina chýbať.Mne sa to samozrejme stalo tiež. To ale nevadí. Nevzdávajte túžbu po bábovke. Nahraďte surovinu inou surovinou. Akou ? Na tom nezáleží. Len tam niečo hoďte !
Keď sa vám zdá že by cesto mohlo byť hotové, dali ste tam všetky (ne)plánované suroviny môžeme naliať cesto do formy. A dáme piecť.
Odbehneme si na nákup, pozrieme si klasický zamilovaný film od Pilcherovej alebo navštívime BIRDZ. Proste sa nejako zabavíme. Neskôr nám napadne, či už vďaka nášmu inteligentnému mozgu alebo vďaka divnej aróme z kuchyne že bábovka je zrejme upečená.

Ak ste nevybuchli a dokonca sa ani neotrávili a nebodaj sa to aj dalo jesť tak vám gratulujeme. Prípadné škody na zdraví alebo škody spôsobené výbuchom nepreplácame. Hovorila som vám to. Podľa tohoto návodu sa neriaďte.
Pekný zvyšok dňa a možno aj dobrú chuť !

 Blog
Komentuj
 fotka
georg21  7. 10. 2011 19:12
 fotka
silvinka111  7. 10. 2011 19:45
Napíš svoj komentár