Niektoré veci sa snáď nikdy nezmenia. Ako ten pocit, keď si oblečiete nové veci a cítite sa tak inak, tak neopísateľne lepšie. Chvíle, keď sú čierne myšlienky a čierne obdobia tými dobrými.
Lebo v tej frustrácií a beznádeji bliká svetielko nádeje.

Moje telo sa behom polroka nenápadne zmenilo. A ja som vyhodila polku džínsov a gatí, ktoré so mnou rástli od strednej. Vytváram priestor pre nové veci. V poslednej dobe som si obľúbila jednoduchosť a praktickosť. Pomaličky poľavujem z gýčovitosti. No stále občas prestrelím.

Telo získalo viac ženskejšie tvary a kvôli prsiam, som si nevedela obliecť šaty, čo mi minulý rok sadli. Môj sen o väčších prsiach nadobudol reálnejšie rozmery. A zrazu to nebola až taká výhoda. Väčšie prsia majú totiž tendenciu vyzerať aj v obyčajných veciach vulgárne.

Moja tvár prežíva svoju pubertu, viditeľne najviac brada.
Ja si sedím pred počítačom. So strapatými vlasmi neurčitej ryšavo-hnedej farby, v čiernom pánskom tričku veľkosti S s dlhými rukávmi, v čiernych odretých koženkových gatiach a okolo krku mám prehodený čierny šál s bielymi hviezdami. A je mi tak nejako pohodlne.

V šuplíku schovávam pár darčekov pre radosť.
Vonku prší a mne je tak krásne poeticky daždivo.
Bude to náročná jeseň a zima. A do tretice musí byť všetko dobré.
Leto som si neužila. Melancholicky si budem dúškami vychutnávať jeseň. Musím si zaobstarať gumáky. Mám totiž radšej mokré vlasy ako premočené nohy.

Dnes je dňom neprečítaných kníh do rána ešte stíham nejakú knihu a do polnoci mám poslednú možnosť sa zapojiť do jednej súťaže.

Prajem vám krásny večer.


 Blog
Komentuj
 fotka
mm47  31. 8. 2012 22:03
Ake darceky pre radost?
 fotka
bizbilio  31. 8. 2012 23:03
a toto bolo také príjemné...
Napíš svoj komentár