Mal krásne meno, ale toto meno mi dvakrát nič dobré neprinieslo. Stretli sme sa ešte párkrát náhodne. Tvárili sme sa väčšinou, ako keby sme sa nepoznali. A ak ma stretol so svojou bývalo-súčasnou, tak ju nenápadne ťahal, čo najďalej odo mňa a ja som sa tvárila, že ho nepoznám. Raz sme sa stretli na diskotéke. Vtedy ho kamarátka videla, ako sa vrátil pár schodov späť, aby sa uistil, či som to ozaj ja.

Na balkóne u neho sme sa vtedy dohodli, že to ostane medzi nami a hlavne to chcel utajiť pred mojim bratrancom, čo vyhovovalo aj mne.

Neplánovala som, že bude jednorazovou záležitosťou. Isté je len toľko, že mi vrátil stratené sebavedomie. Záležalo mi na ňom. Nebolo ľahké vymazať ho zo života, keď som začínala cítiť zaľúbená.

Sedím u Martina a bavíme sa o tom.
„Povedz mi, ako je to možné, že som s niekým bola skoro dva roky a dobrá bola len predohra? A spoznám niekoho druhého, máme spolu sex po veľmi krátkej dobe a ten sex bol tým najlepším, aký som dovtedy mala?“ pýtam sa Martina na jeho mužský pohľad na vec.
„Vieš sú ľudia, ktorí k sebe hodia duševne a potom sú tu ľudia, ktorým to viac klape po tej sexuálnej stránke,“ povedal niečo, čo vo mne zarezonovalo a ja som to pochopila.
„A to nemôžem mať oboje? Milovať niekoho duševne a sedieť si s nim aj v sexe?“ vyzvedám ďalej.

Nebyť toho rozchodu. Sama neviem, či by som spravila niečo také impulzívne. Otvorilo mi to oči. Stal sa zo mňa o niečo menší moralista.

Začínala som byť viac aktívnejšia na birdzi. Zaujal ma tu vtedy depropex. Má peknú farbu vlasov a pekné zelené oči. Všímala som si ho tak polroka, kým sme sa prepracovali ku komunikácií. Minulé leto sme tvorili pár a má ozaj super rodičov. A ja mu chcem poďakovať za pekné spomienky a dúfam, že sa na mňa nehnevá.

Depro nebol jediný, kto ma tu zaujal. Minulý rok som si tu všimla Mm47, ktorí mi pripomínal chalana z našej dediny. Okrem pár komentov sa dlho nič nedialo. Netrúfala som si ani dúfať, že by sa mohlo. Aktívnu komunikáciu sme nadviazali minulú zimu. Pamätám si, ako som vtedy písala Jinovi15 pred prvým rande s Mm, že nechcem spraviť nič unáhlené.

V skutočnosti to však vyzeralo práve tak, že Maťo bol ten, ktorý sa hanbil a ja som bola tá, ktorá mu prvá strčila jazyk do úst. O ďalšom vývoji rande som písala v jednom blogu a musím priznať, že niečo na tých chalanoch v znamení leva ma silno priťahuje.
Po pravde sa ešte čudujem, keď sa nejakému chalanovi páčim, lebo sama netuším, čo sa im tak môže páčiť.

Tento týždeň to bude 5 mesiacov, čo som bola na najlepšom rande. A ako som povedala kamarátovi, že bývalý spravil dobré rozhodnutie, keď vtedy ten vzťah ukončil, lebo nebyť toho nezažila by som to, čo teraz. Toto je môj druhý najdlhší vzťah. Milujem bruneta s dlhými mihalnicami a veľkými hnedými očami a má krásne mäkké pery, keď bozkáva. Občas mu túžim pokradnúť všetky tie pehy, čo má na tvári a premiestniť ich na moju.

Od čias, keď som bola na základnej škole, som zvykla byť iniciatívnejšia ako chlapec, čo sa mi páčil. Vo väčšine mojich vzťahov mi prischla prezývka „domina“. Po čase som pochopila, že asi nie som tým typom, čo sa ľahko podriadi. Nie, neskrotil ma nikto doteraz. Dovolím si však tvrdiť, že ma skrotila láska a vedomie toho, ako ľahko sa dá stratiť človek, ktorý pre vás veľa znamená.



 Blog
Komentuj
 fotka
sajuri007  15. 5. 2012 20:35
ty vieš všetko tak pekne jasne opísať Ale som rada, že si šťastná, a že Vás poznám oboch!
 fotka
side3  15. 5. 2012 20:41
@sajuri007 ďakujem ja som tiež rada, že sa poznáme osobne
 fotka
mm47  15. 5. 2012 21:22
Pekne napisane , som velmi rad ze to skoncilo zo vsetkymi a ze ta mam a ty mas mna , aj ja ta milujem

a aj ja som rad ze vas poznam obe @side3 @sajuri007
 fotka
side3  15. 5. 2012 21:52
@mm47 ďakujem
 fotka
mm47  15. 5. 2012 22:03
@side3 nemas za co

Ozaj a ser na tie myslienky...a nepodcenuj sa
Napíš svoj komentár