V mojich očiach máš stále 15 rokov, aj keď už máš 20. A keď vidím niečo fialové hneď si spomeniem na teba. Ako by som ti rada spravila tú najkrajšiu oslavu a pozvala starú partiu. Snažila som sa trošku, aby si mala nejakú spomienku na tieto narodeniny. Nech ti raz ostane niečo, na čo keď sa pozrieš, tak bude ti to pripomínať mňa a naše priateľstvo.

Pokorne priznávam, že taký vzťah, aký máme my dve je výnimočný. A vieš prečo? Skromne skonštatujem, lebo ty si jedinečná a ja som vlastne tiež. Boli sme protiklady, čo sa pritiahli. Ja som potrebovala stretnúť teba a z nejakého neznámeho dôvodu aj ty mňa, aby sme zasiahli do života tej druhej. Ako som raz povedala, nie sme ako sestry, nie sme najlepšie kamarátky. Je to ako istý druh lásky, ktorý nenabral tie fyzické rozmery (odmyslime si pár bozkov na pery kvôli fotkám). A si to najkrajšie a najlepšie ženského rodu, čo som mala možnosť pobozkať na pery.

Každý by si z teba chcel uchmatnúť kúsok. Nečuduj sa im prosím, keby si bola na ich mieste, tak by si tomu dokonale porozumela. O tebe viem, že nech by som spravila čokoľvek, neodsúdiš ma tak ľahko, ale vždy sa budeš snažiť porozumieť mojim pohnútkam. Ak by som niekoho zabila a musela ísť sedieť, ty by si na mňa nezanevrela a chodila ma navštevovať. Povedz mi, prečo vo mňa veríš? Keď sa mi všetci otáčajú chrbtom. Prečo mi dávaš pocit, že dokážem všetko, na čo si zmyslím? Dávaš mi pocit, že som krásna a múdra. Dokazuješ mi, že akýkoľvek vzťah s opačným pohlavím, je slabota oproti tomu, čo máme my dve.

Celý rok som sa tešila na tvoje narodeniny. Rok som ti vyberala darček. Čo sa to so mnou vlastne stalo? Veď ja som sa kedysi tešila najviac na svoje narodeniny. Niekedy sa mi zdá, že sme na seba preniesli niektoré svoje vlastnosti, ja mám tendenciu sa v poslednej dobe trocha uzatvárať a u teba sa mi zdá, že si začala troška otvárať.

Ako to, že ťa baví ma stále fotiť a natáčať. Ja by som na tvojom mieste na to nemala nervy. Prečo ma tak rada počúvaš? Púšťaš si video, čo sme pre teba natočili, aj keď si ho videla viackrát. Dávaš mi príležitosť pozorovať tvoje reakcie. Ani som netušila, že ti to spraví takú radosť.

Modelové situácie z dneška.
Napríklad:

1) Ako som hovorila o tom, že naši zarezali káčera. Kukla som sa na telku a akurát hral na Očku Peter Muk. Smutne skonštatujem, že ešte aj on zomrel a aj Amy Winehouse. Ty sa nechápavo pozrieš, čo to splietam. Nechápeš, lebo ty si telke chrbtom. Nedáva ti zmysel, prečo spájam smrť káčera a Amy Winehouse. Potom keď ti to vysvetlím, tak ťa chytí jeden z tých tvojich záchvatov smiechu, ktoré mám na tebe najradšej.

2) Ja: „Vieš on do mňa vidí?“ (mala som na mysli duchovnú rovinu) Ty: „No jasné, keď ťa videl nahú.“ (odpíšeš ma spôsobom mne vlastným)

Pri dotáčaní posledného dielu do tanečného videa, padnem na kolená a zodieram si kožené gate. V duchu ma napadne, že som to mohla odtancovať aj lepšie.

Pri bráne sa bavíme o psychických poruchách.

Mám veľmi rada tvoju rodinu, ako keby bola aj moja. Prepáč, že si ju tak privlastňujem, ale bolo by ťažké nemať rada niečo, čo ty miluješ. A vždy keď prídeš k nám, je to ako keby sa vrátil člen tej mojej.

Stále je to, ako keby som ja mala 17 a ty 15. A aké je to fajn mať pri sebe niekoho, pri kom nemusím byť ja „tá zodpovedná“.

Ak by o nás dvoch napísali knihu, bola určite zaujímavá. Prežili sme si toho spolu hodný kus, ako keby sme sa nepoznali 5 rokov, ale celý život. Pre mňa zostávaš tým mladším a nevinným.
Nezabudni, ak sa bude celý svet mračiť na teba. Zavolaj ma a ja ti zasvietim. Poviem niečo prudko inteligentné a vyjde iba pre nás dve dúha.

Ty si dala slovám "Milujem ťa" nový význam.

Screenshot

 Blog
Komentuj
 fotka
quatrefoil  18. 11. 2011 03:05
fíha, nečakala som takýto typ blogu, potešila si ma vďaka (a mohla by si pls vymazať tú poslednú vetu?
 fotka
side3  18. 11. 2011 03:08
@quatrefoil nemáš zač ani ja som nečakala toto, čo z toho vyliezlo
Napíš svoj komentár