Ako začať?

Tento blog vlastne nebude mať pointu. Pôvodne som chcela napísať báseň. Na poéziu nemám talent a aj tak sa tu akosi premnožila, tak nebudem predsa tuctová!? Báseň sa mi síce zdala vhodnejšia na "vyjadrenie mojich pocitov", ale keďže nemám talent ani na prózu, neviem, čo to tu omieľam.

Už druhý blog, ktorý nemá žiadny hlboký význam a namiesto aby som ho písala do denníčka a nechala zapadnúť prachom ho zverejňujem na nete, aby som otrávila život aj iným ľuďom.

Niekedy sama seba nechápem.

Okey! Tak zasa raz pre začiatok varovanie: nemám 14 (no dobre tak 15 nieje o nič viac, ale aj tak si myslím, že som o čosi lepšia), nie som dievča, ktoré sa "zamilovalo" do paka, čo chce všetky jej kamarátky odpredu odzadu, ktorá dá.

Som retardovaná. Autorov (alebo presnejšie autorky) blogov, ako práve píšem, by som najradšej strieľala. Som proste predsudkárka

A ak som vás neunudila už týmto "neviem-o-čom" asi vás fakt zaujíma pointa tohto môjho toaletno-papierového rozjímania.

Prejdem k veci.

Viete, ono je to dosť relatívne vyjadriť sa: zamilovala som sa. A neviem, či je to vôbec možné, keďže dotyčného !nepoznám!. Neviem, či je to láska, neviem, či sú to sympatie, alebo len jeho výzor, ktorý ma priťahuje.

Priťahuje je slabé slovo. Ja som na ňom závislá. Úžasnejšieho chalana som nevidela. Je proste dokonalý. A môžem vám povedať, že to nie je ako trinástka doliezajúca za hoperom. Ťažko sa mi o ňom vyjadruje, pretože toľko superlatívov naraz by štylisticky nepasovalo. Ten chalan je proste dokonalý!!!

A nie je to len o výzore - asi 70%. Ďaľších 15% je štýl, hudba a tak, a zvyšných 15, čo ho poznám z rečí. NEVIEM ako je to možné, ale ten chalan má hrozné čaro. NEPOZNÁM babu, čo by naňho neletela. NECHÁPEM, ako je to možné, ale miestami mi z ňeho šibe. Som z neho úplne vedľa, keď ho vidím (nie len vtedy-v poslednej dobe nonstop).

Dokonca by som o ňom ani nepovedala, že je úchvatne krásny, ale aj tak mi tak príde. Najradšej by som povedala, že som sa ZAMILOVALA, ale sama pochybujem o tej "láske". Skôr by som to zmenila na to typicky pubertálne "chcem ho".

*Spisovateľ so mňa nebude a asi končím s nezmyselnými blogmi.
*No ešte jedného sa asi dočkáte a bude to niečo v zmysle: Moje komplexy z veku a ako si myslím, že som viac ako 14-roční, aj keď som pred nedávnom bola taká istá alebo Ako nenávidím "detské" drísty o tom, ako sliepočka letí na diskáča a on ju nechce.

SOM ZAKOMPLEXONAVÁ

Privítam vaše commenty!

 Záchod
Komentuj
 fotka
mixelle  27. 4. 2008 18:56
nestíham to čitať.. mama ma stresuje.. ale tvoj obrázok nemá chybu
 fotka
neway  27. 4. 2008 19:02
a odkiaľ ho poznáš?



tak držím palce, niesi na tomto svete jediná takto retardnutá
 fotka
petka9  27. 4. 2008 19:09
nikto nie je dokonaly...
 fotka
cy3aha  27. 4. 2008 19:11
No... ale ten nazov je podareny
 fotka
skamiska  27. 4. 2008 21:33
sranda asi som na tom tak isto...
 fotka
saddath  28. 4. 2008 17:24
to budú len také vačšie sympatie...neboj ono to tak do mesiaca prejde
Napíš svoj komentár