Zostaňme len kamaráti... Fakt som neverila, že tú vetu niekedy použijem.

Uvažujem, prečo píšem tento blog, keď aj tak nechcem, aby si ho niekto čítal. Asi mám tú blbú potrebu duševného exhibicionizmu. Neviem sa z toho stále spamätať a asi dúfam, že komentáre typu: si blbá namyslená 15-ročná baba, ktorá od*ebáva chalanov ako na bežiacom páse mi pomôžu zmieriť sa s tým, že som niekomu možno zlomila srdce (aj keď tomu sama neverím).

Tie komentáre si odpustite (a ja by som si ajtak pomyslela to isté, lebo také baby nemám v láske a asi zisťujem prečo - vždy keď čítam nejaký podobný blog o nešťastnej "láske" nejakej 14-15-ročnej chudinky bez ľútosti si o nej pomyslím, že je blbá ...ale uvedomujem si, že jej len závidím, že jú má niekto rád). Ale ubezpečujem vás, že ja nie som ten typ!

Sama seba hodnotím ako (pod)priemerné dievča - nie som pekná (a myslím to úprimne, nie ako keď sa 40-kilová dievčina sťažuje na svoje tučné nohy). V živote o mňa nezakopol žiadny chalan (iba ak by som ho potkla). Naposledy to bolo asi v škôlke - to boli až dvaja a jeden v 1. triede. A to myslím smrteľne vážne!!!

A tak si viete predstaviť ako ma dorazilo, keď mi chalan, s ktorým som sa prvý raz videla (odhliadnuc od toho, že chodí na tú istú školu a stretávam ho každý boži deň a píšem si s ním rok na nete) no tak keď mi povedal, že so mnou chce chodiť.

Rozhodne najväčší šok za posledné týždne. To vám poviem.

A teraz pointa. Prečo som ho bez milosti odfajčila?
Nepíše sa mi o tom ľahko (toto malo vyznieť dramaticky, ale fakt mám taký blbý pocit, keď o tom "vyprávam"). Proste ťažko si priznávam, že som taká povrchná a pokrytecká, ale je to tak. Proste nie je pekný. Vôbec sa mi nepáči.

Nechápem, že práve Ja som takého niečoho schopná. Ja, čo som vždy dúfala, že raz nejakému chalanovi padnem do oka, že nebude taký blbý ako vštci tí futbalisti, čo letia na prsnaté vychudnuté blondýny, tak Ja som odpálkovala prvého chalana, čo sa o mňa seriózne zaujímal. A čo je najlepšie, predstavovala som si ako by sa asi všetci kamoši tvárili, keby som chodila s takým "luzrikom".

Som hrozná, ale som rada, že som sa z toho aspoň trocha "vyspovedala". Táto nočná mora ma bude trápiť asi ešte dlho, hlavne keď ho budem denno-denne stretávať.

Hambím sa, že som sa zaradila medzi tie silikónovo-peroxidové nádhery, ktoré si vyberajú úlovky podľa vzhľadu.
Prosím nesúdťe ma. Aj bez vás sa cítim ako strašná sviňa.

Možno iba to ma ospravedlní, že aj napriek tomu, že som nad tým pred odpoveďou asi vôbec neuvažovala, teraz viem, že k nemu nič necítim - proste kamarát. Takže sa budem tváriť, že som úplne v pohode a za všetko môžu moje (ne)city!

 Blog
Komentuj
 fotka
wewo  4. 1. 2008 22:39
Si blbá namyslená 15-ročná baba, ktorá od*ebáva chalanov ako na bežiacom páse!



ale nie.. no podla mna si neurobila nic zle pokial si na neho nebola zla... ved ty nemozes za to ze sa ti nepaci
 fotka
eka88  4. 1. 2008 22:42
No tak za prve pekny blog...

Ale musim ti povedat ze si svina ale nie nie aspon ta to mrzi a to je hlavne to svedci o tom ze niesi ziadna "silikonovo peridoxna nadhera" ...

Neboj casom sa na to zabudne a je lepsie to urobit hned ako keby si mu to nemala povedat a robit si z neho srandu...

Raz to urcite pride (aj ked v mojom pripade tazko ale ja som iny pripad...)

Drzim prsty..
 fotka
stifut  4. 1. 2008 22:44
Ach ale ty si fakt len blbá povrchná .... ale ne dnes mám divn den tak sa snažím byť len ftipný.....viš ty čo ked to na teba len tak vyblafol tak chudáčik bol hodne uponáhlaný
 fotka
stifut  4. 1. 2008 22:45
A sakra nestihol som byť prvý a "originálny"
 fotka
rebeliatko  4. 1. 2008 22:58
nemyslim si, ze si povrcha..proste sa ti nepaci, co je na tom.. ked neboli sympatie, iskra, tak naco do toho ist
 fotka
vio  4. 1. 2008 23:12
kebyze ho mash rada tak by ti bolo jedno ako vyzera... ale kedze ho nemash rada a nie je medzi vami iskra ospravedlnujes si to ze s nim nechces chodit tym ze sa ti nepaci ... vela ludi je na tom podobne len si to nepriznaju ... a podla mna preto nie si svina... svina by si bola jedine vtedy kebyze ho rada mash ale aj tak s nim nechodish
 fotka
she  4. 1. 2008 23:40
joj aj ja som podobny problem riesila a radsej mu nedavat nadeje ked tam nesu ... proste nie ste si sudeni
 fotka
geordie  5. 1. 2008 00:20
takto som dopadol prvýkrát aj ja

a nie len prvý krát

a dobre ze si do toho neisla...naco by to bolo dobre? Srdcu nerozkážeš
 fotka
saddath  5. 1. 2008 11:28
no co uz

nerob si z toho tazku hlavu



pekny blog inac
10 
 fotka
verculka89  5. 1. 2008 12:28
Si ovela lepsia ako ja...



Ja som odpalkovala chalana za to, ze mu smrdi z ust... nidky som mu to nemohla ale povedat...

Laske a hlavne srdcu nerozkazes a ked jednoducho sa ti nepaci, nic s tym kamos nenarobi... drzim palce, aby si nasla toho praveho...
11 
 fotka
miro016  5. 1. 2008 15:13
no ponuknut priatelstvo niekomu kto tuzi po laske je ako ponuknut chlieb kto umiera od smedu... ale je lepsie ked ho odmietnes akoby si snim nasilu mala chodit...to by ste neboli stastny, ani on ani ty...hmm, mno aj vzhlad je vo vztahu dolezity, ale ako to tu uz niekto napisal, keby si ho ozaj lubila bolo by ti jedno ako vyzera a ci je to nejaky luzrik ci nie,,,tak prajem v tomto vela stastia...hehe,mno neviem, podla mna ziadne dievca nie je skarede, tak ked vies posli foto a uvidime ci ozaj po tebe chlapci tajne netuzia (mozno sa ti to boja povedat)
12 
 fotka
luis_wonder  25. 3. 2008 12:58
Ako ked sa ti ten chalan nepaci ze neni tvoj typ tak nevidim dovod preco by si ho neodfajcila
13 
 fotka
littletwitch  2. 2. 2012 01:34
Nahoda je (4nohe zvieratko chovane na slaninu) hladal som nieco uplne ine a google ma dopravil na tento blog a ako som precital nadpis pokracoval som zbezne dalej.Nakoniec som sa regol nech mozem napisat koment : Otazka znie cakate na zazrak ked sama uznas ze niesi krasavica myslis ze dakym zazrakom sa do teba zamiluje filmova hviezda ?? cim si ho chces udrzat ludia starnu zodna na den stale je niekto krajsi ked nie dnes tak mozno o mesiac pojde okolo daka kraska preco si myslite ze ju prehliadne nejaka filmova hviezda a ostane dalej zo sedou myskou z ktorou sa uz pobavila ??? preco si hladate len takych pred ktorym sa vam nohy rozklepu ako dlho to bude trvat ??? mesiac rok kym strtne krajsiu >>??
14 
 fotka
littletwitch  2. 2. 2012 01:44
Sama si napisala ze si pisete na nete rok nenapisala si ako casto a co ale ked to tak vezmes chlapec si z tebou rok pise aj ty znim mozno to nic neznamena ked nic ine minimalne ze o teba stoji a ty taktiez si nebudes rok pisat z niekym kto je "(zviera co ma dlhe usi)" a to ze si si predstavila ze sa ti kamarati budu smiat ze z akym loozrom chodis ( kolko z tych kamaratov by bolo ochotnych chodit z tebov ) a ty z niektorym z nich ??? To je ako ked povies ze nekupis kabelku z blsaku kedze to nieje original louis vuitton ale v skutocnosti budes nosit veci v igelitke od TESCA .. nic moc vyhra bohuzial vela ludi si neuvedomuje ze skutocnost nieje to co ide v TV. A radsej budes mat 10 partnerov nagelovanych samolubych B...cov
15 
 fotka
littletwitch  2. 2. 2012 01:49
ktory ta po 3 mesiacov nechaju v smutku ked sa im naskytne vhodnejsia partnerka ako jeden z ktorym by ti to mozno aj klapalo len by sa zanim neotocily vsetky caje v bare kde sa ukazete ale mas istotu ze ti neujde za prvou co mu ukaze nohavicky na dakej diskoteke.. a ze ho nebude viac trapit to ze Arzenal prehral z Chelsea ako to ze ty si mala hrozny den a si unavena alebo bez nalady lebo ta niekto nahneval ...
Napíš svoj komentár