Keď sa nad tým zamyslíte zistíte, že je to vždy tak. Mala som už mnoho ľudí, ktorým som strašne moc verila, len bohužiaľ som sa skôr či neskôr na tom popálila.

Ale úplne najhoršie je, keď sa ľudia len tak tvária, že sú vaši ozajstný priatelia, vy im na to skočíte a až po čase zistíte, že sa ten človek celý čas len pretvaroval a pri prvej príležitosti vás okašle a vymení za niekoho iného.

Narážala som teraz konkrétne na jedného človeka, len pri ňom to bolo troška iné. On bol môj rozjastný kamarát vždy som sa naňho mohla spoľahnúť, zažili sme spolu strašne veľa zábav, trávili sme spolu kopu času...lenže potom prišla "ONA" jedna nemenovaná dievčina, ktorá mi "ukradla" môjho kamaráta. A on bez toho aby si to uvedomil ma za ňu zo dňa na deň vymenil. A teraz sa strašne moc zmenil, pretože už nieje sám sebou, ale sa "hrá" na ňu. Keď sa rozprávame má jej názory , jej afekt proste všetko!

Ja som čakala že sa to raz stane, lebo som vedela , že chalanovi nikdy nebude stačiť mať dievča len ako kamarátku, a preto ma vymenil!

VYMENIL MA ZA DIEVČA, KTORÉ... !!!

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
ygor  17. 2. 2008 11:05
blbe, co uz, stane sa
 fotka
sweet_girl  17. 2. 2008 11:11
jo jo je to fakt hnusne....mne sa uz tiez stalo ze ma sklamali ludia ktorym som slepo verila a stale to boli ale co uz zivot ide dalej .....
 fotka
anjelik4195  17. 2. 2008 11:20
ach no nwm co napisat kazdemu sa to stawa
 fotka
kenvilka  17. 2. 2008 14:13
nie si v tom sama....
 fotka
skippik  8. 10. 2009 16:23
je to hrozne ale taky je zivot a treba ist dalej...viem o com hovorim..
Napíš svoj komentár