Neviem, čo sa to vlastne deje, no v poslednej dobe len tak prežívam dá sa povedať. Vstávm neskoro, najem sa, niečo navarím, sadnem k pc, pošlem životopisy na ponuky práce, v ktorých spĺňam podmienky a ktorá práca by ma mohla baviť, niečo popracem, umyjem riad a zase len sadnem k pc a presedím tu celý deň. Prípadne idem na nejaký pohovor, kde ma aj tak nevezmú. Ak chcem ísť von, nikto nemá chuť ani čas.

Predtým sa to nestávalo. Predtým som mala hektické dni. Škola, brigáda, plávanie. Plávať som teraz nemohla, bola som chorá. No proste neviem ako ubehol deň. Teraz? Čakám, kedy príde večer. A prečo vlastne čakám na večer? Veď, keď pôjdem spať, na ďalší deň ma čaká úplne to isté...Dookola. Predtým som nevedela, čo je nuda. Nudím sa vlastne len posledný týždeň, no už to neviem vydržať. Normálne mám chuť vyskočiť z vlastnej kože. Zrejme urobím veľké upratovanie doma, aspon uvidím výsledky svojej práce. Aj tak to neurobí nikto za mňa.
Teraz poznám celodenný program v telke. Predtým? Som nevedela ako telka vyzerá. Potrebujem zmenu. Jednoznačne. Práca by mnohé zmenila. Potrebujem niečo robiť, niečo čo by ma napĺňalo, aby som videla, že robím niečo, za čo si aj zaslúžim peniaze. Takto to ďalej nemôže ísť.


Ešteže bráchovi chutí to, čo uvarím...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
liu  17. 9. 2009 23:31
moj momentalny stav ... ale to asi preto, ze mi este nezacal semester ... dufam, ze ked zacne, bude to ine ... ale tiez potrebujem pracu a ine aktivity, lebo inak ma asi porazi
 fotka
shelia  17. 9. 2009 23:33
@liu tak minimalne sa zmeni to, ze ti zacne skola a okolo toho aj zivot...
 fotka
leiasolo  18. 9. 2009 09:58
Vrhni sa na nejaký nový koníček. Najlepšie taký, do ktorého zapojíš aj brata.
 fotka
shelia  18. 9. 2009 10:52
@leiasolo fuuu, tak to veru neviem, co by sme mali my spolocne ako hobby
 fotka
d170  18. 9. 2009 12:20
Poznám, tiež som po škole, prácu si nájdem len ťažko, mám len občasnú brigádu a nič viac.
 fotka
janulka3112  18. 9. 2009 15:14
takto som sa cítila celý mesiac, keď som bola bez práce. Môj program nebol odlišný od toho tvojho a nudila som sa ako pes.



Verím, že si nájdeš čoskoro nejakú dobrú prácu, čo ťa bude baviť, lebo je to dosť veľký základ aby si opäť bola spokojná... držím palce...
 fotka
shelia  18. 9. 2009 16:18
@janulka3112 diki pekne
Napíš svoj komentár