25. oktober 2007

Noo a je to tu. Konecne maam na sebe nieco ruzove samozrejme vzdy som chodila v ciernom jak totalna smrt. Noo nie zeby mi to sedelo vyzeram v tom nemozne ale musim nieco urobit preto aby som vyzerala dobre sice plastiku este nemozem. Skoda. Je tu den D. Den na ktory sa nikdy nezabuda. Den ked idem prvykrat na rande. Sice este neviem ci spim tak si skusim dat ruku na sporak. No nebudem to prehanat viem ze som cula ako ryba a je to realita. Odrazu zazvonil zvoncek a ja kriste on je tu? ved ja som este nepripravena. Hodim na seba vrecovinu menom saty a utekam otvorit dvere ked v tom nevidim nic len nieco cervene a to je kytica ruzi. Volam na segru ze jej prisla kytica a odrazu sa z tej cervenej masy ruzi ozve ze to je pre teba milacku. Skoro som skolabovala nad tym oslovenim ale musela som to predychat a hned som poslala natesenu segru do zeleneho haja.

Kytica v novej vaze. Stol. Ja sa obliekam do bundy nech nezamrznem v tej slakovatej kose. neznamy sa ma pyta ci idem do Gronska ze je september a ze je este pomerne teplo a ja si beriem bundu a ja hmm do kelu som v keli (som velmi hanbliva a ked uvidi zablesk mojho tela asi to neprezijem. ) A ja hmm ved zima a on aka zima mojko ideme na kryte kupalisko. Ja som skoro dostala infakrt. Uz som mala mdloby v ociach. Kdeze ved on ma uvidi v plavkach. A ja zarvem ale ja sa kupem oblecena a on na mna pozera a vybuchne smiechom. "Ber si plavky ideme" hovori. Noo ja vytiahla zo skrine najjednoduchsie plavky ktore som tam mala s motylikom uprostred.

Pozera a hovori " No moja myslim ze potrebujes nove plavky tieto mozes dat bratovi". A ja ze nemam peniaze na to momentalne. "A co si myslis na co tu som" a ja ze sa nedam vydrziavat chlapom. "Jake vydrziavanie to je moja dobra ochota a nestresuj" povedal a isli sme.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
endre-silentname  16. 4. 2008 19:50
Je to celkom pekné... Uvidíme čo bude ďalej.
 fotka
seagull1  16. 4. 2008 20:04
dobreee... len tak dalej
 fotka
sheila121  28. 2. 2010 15:45
dakujem dakujem seagull1 je mi verny
Napíš svoj komentár