25 september

Sedím na lavičke a pozeram do blba. (ako to ja najlepsie viem). KEd v tom ma nieco vyrusi. Bol to par noh ktory presiel predo mnou. Ja hlava dole takze som videla iba nohy. Brand shoes značkové topánky. No pre zmenu som zdvihla hlavu nech viem s kym mam tu cest. A bol to on. Neznamy3548 nick na chate. Ten co asi vtedy ked mi to napisal ze som kocka bol asi slepy a teraz ho operovali. Zrazu pocujem Ahoj. Ja taka kofa na neho zrevem EEEEEEEEEEEEEEE neviem co mam povedat. Potom zo seba vytlacim konecne jedno normalne slovo Cau. On ty si ta Osamotena25 ktorej som napisal ja ze ano. (to neviem zo seba dostat ani jednu suvislu vetu?)......A tak to zacalo. Tymito vetami sa mi skoncili pozerania do blba. Zacal realny zivot ktory som doteraz nepoznala. Vzdy som sedela doma a rozmyslala nad nesmrtelnostou chrusta. Neznamy ma voviedol naspat do reality. Meno neznameho je neznamy.

Moj necinny mobil ktory mi vzdy oznamoval iba vybitu baterku sa zacal naplnovat smskami. Od neho. A zvysok kreditu. Moja hlava zacala konecne rozmyslat nad vecami zivota. zacali sme sa stretavat asi tak ako to len slo. Povedal mi ze nepozera na vonkajsiu krasu ale pre neho je dolezite vnutro. Sice neviem co este v sebe mam okrem srdca a pecene. Ja som zase pozerala na to ze ma odvahu ked sa ukazuje na ulici so mnou. Lebo dovtedy vysiel na ulicu iba moj pes so mnou.

V skole som mala vyborne znamky samozreme ked som nemala na robote nic ine len sa ucit. Kolektiv ma vyciarkol z listiny najkrajsich dievcat a aj z listiny normalnych ludi kedze som bola biflos a skrata. To sa dalo cakat. A pre moju zalubu pozerania do blba.

Ako keby som ja za to mohla.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
seagull1  16. 4. 2008 19:31
to je pekny happyend zial, aj moj mobil je iba mp3-ka s displejom, ktora zerie baterku.
 fotka
sheila121  28. 2. 2010 15:39
seagull1: ja pre zmenu nemam ani mobil
Napíš svoj komentár