Deň 25. augusta 2004. Sedím na lavičke a pozerám do blba. (ako to ja najlepšie viem). Keď v tom ma niečo vyruší. Bol to par noh ktory presiel predo mnou. Ja hlava dole takze som videla iba nohy. Brand shoes značkové topánky. No pre zmenu som zdvihla hlavu nech viem s kym mam tu cest. Patrili staremu ujovi. (zhoda nahod bol to moj stary). Noo zrukol na mna ako si to dovolujem odist z domu a nepopratat byt. A ja ze normalka byt sa nezruti. Ihned som musela masirovat domov.

Doma v izbe sedim na stolicke a zase cumim do blba. Ja nemam totiz na robote nic ine ako pozerat do blba. To bude asi tou samotou uz mi z nej preskakuje. Rozhodla som sa ze prerusim svoj myslienkovy pochod a zapnem si namiesto toho moju niekolko bajtovu masinu cize moj Pc aby neostalo len pri reciach. Dufala som ze najdem nejakeho cloveka ktory by so mnou pozeral do blba.

Chatujem si chatujem a chatujem a nic kazdy na mna kasle uz ked som zase zacala pozerat do blba prisla mi správa typu: Caw kocka nepokecas? Ja som len pozerala za seba ze aka kocka, kde je, za mnou zadna kocka neni aj som mu to odpisala ze nevidim nikde zadnu kocku a on ze to myslel na mna. Noo tak to uz bol riadnej forik. Pretoze moje kratke vlasy, dioptrie cislo 8 a pehy neboli tvarou do magazinu. Takze zadna kocka. Zabudni.

Ja by som bola kocka asi jedine len po cesky cize macka. Vypnem radsej pc nech to trafi slak stretnut tu takeho vtipkara.

 Vymyslený príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár