Ako zistim ze kto je ten pravy??? Ludia su v dnesnej dobe obmedzeni. Vyberaju si partnerov podla toho ako kto vyzera a kolko penazi ma v penazenke pretoze myslia na svoju buducnost. Ale skor ci neskor sa to skonci. To co maju vo vnutri ich netrapi. Je to pravda ze na krase zalezi lebo si nezacnete s niekym kto je vam nesympaticky. Lenze su pripady ked najprv cloveka spoznate a potom sa vam odrazu zacne ten clovek pacit pretoze ho mate radsej a radsej.

Keby som sa opytala zakladnu otazku koho si vyberiete z moznosti:

1) chalana dobreho, mileho romantickeho ale nie prave najkrajsieho a bol by vam verny do smrti
2) chalana pekneho, bohateho ale nie zrovna romantickeho a nikdy neviete ci vam by bol verny

Viem co by si vybrala polka dievčat. Polovica by si vybrala prvu moznost lebo si zaklada na rodine a druha polka by si vybrala druhu moznost lebo su to zlatokopky a myslia len na to ako z cloveka vybrat co najviac penazi na pekne saty a podobne veci.

Ja osobne by som si asi vybrala tu prvu moznost kedze som zazila aj tu prvu moznost aj tu druhu. Moj prvy sa mi sprvu nepacil ale ked som ho spoznavala zistila som ze ho mam vlastne rada a paci sa mi taky aky je a vobec sa mi zacal pacit. Zacal sa mi pacit pre svoju povahu a neskor aj to ako vyzera. Moj druhy bol fesak ale povaha nikde. Mal ma rad len pre jedine. Takze asi viete ktoru moznost si vyberiem ja. A je len na Vas koho si vyberiete vy ale aby to nebolo o tom ze si niekoho vyberiete a potom sa sklamete.

Druha zakladna otazka znie: Dokazete chodit s niekym z lutosti??

1. Ano,,, aby aj on vedel ake to je vo vztahu a aby mal pocit ze ho niekto miluje aj ked ja to zrovna nebudem
2. Nie pretoze tomu cloveku by som len ublizil a lepsie by mu bolo samemu ako mat niekoho kto je s nim z lutosti

Ja by som si vybrala moznost druhu pretoze ja si sama neviem predstavit ze by so mnou niekto chodil z lutosti. Nikdy nerob ludom to co nechces aby robili tebe. Vztah z lutosti je asi to najhorsie co clovek moze zazit. Nikdy som to nezazila a ani nechcem. A nikdy by som to ani nikomu neurobila.

Tretia zakladna otazka: Zazili ste uz naozajstnu pravu lasku???

1, Ano nasla som toho praveho a som s nim doteraz
2, Nie este som nenasla toho praveho

Na tuto otazku odpoviem ze nie nenasla som este toho praveho a mam taky dojem ze som este nikdy naozaj nemilovala aj ked som mala vztahy ale bolo to asi len klamanie samej seba ze ho milujem. Niekedy mam pocit ze asi ked pride ten pravy ani nebudem vediet ze je to ten pravy. A ani neviem ako by mal vyzerat ten moj pravy. Pretoze nikdy cloveka tak dokonale nespoznate, moze vas sklamat aj po mnohych rokoch a prejavit sa tak ako keby to bol niekto iny.

Jeden citat vravi: Ked sa nechces sklamat tak sa radsej ani nezamiluj. Lenze srdcu nerozkazes. A to je na tom to najhorsie. Clovek si moze povedat ze sa nezamiluje len keby mohol rozhodovat za nas rozum tak sa asi naozaj nikdy nezamilujeme.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár