prvá časť
druhá časť
tretia časť




Boli to už tri dni a dve noci čo bola preč. Vedel že nie je v poriadku. Hľadal ju každú noc, no nikde sa mu nepodarilo nájsť ju. Uvedomil si že má strach. Bol to zvláštny pocit a netušil kde sa vzal ale bál sa.
Bál sa že ju stratí a privádzalo ho to k šialenstvu.

Pud sebazáchovy jej našepkával že musí postupne zbierať sily. Živila sa špinavými potkanmi. Ich krv bola odporná ale nemohla si dovoliť väčší luxus. Krv je život a v tomto prípade to platilo stopercentne. Nebola si istá koľko času tu už strávila no vedela že sa musí dostať preč.

Na tretiu noc sa už cítila dostatočne silná na to aby odtial vyliezla. Nebola si svojími schopnosťami ešte úplne istá ale vedela že musí nájsť aspoň náznak ľudskej krvi. Išla po chladnej ulici a vietor je fúkal špinavé a zlepené vlasy do tváre. Nevedela ani kam ide. Bola úplne dezorientovaná. Len dúfala že on ju nájde a pomôže jej dostať sa domov a dať sa dohromady.

Opatrne prechádzala tmavými prázdnymi ulicami a nikde nikoho nestretla. Začínala sa báť, dnes už sa domov musela dostať pred svitaním. Zrazu na druhom konci chodníka zbadala tmavú postavu, keď sa približovala zistila že je to akýsi muž v tmavom kabáte. Srdce jej poskočilo lebo v prvom momente si myslela že to je on. Mýlila sa. Napriek tomu využila situáciu a vypýtala si cigaretu. Bol neskutočne slizký ale nemala na výber. Keď mu podávala zapalovač nenápadne sa dotkla jeho ruky, čím mu dala signál že od neho chce čosi viac. On sa na ňu pozrel pohľadom ktorý naznačoval že môže pokračovať. A tak mu začala rozopínať gombíky na košeli a popritom ho tlačila ku stene.Oprela sa o neho a naklonila sa k jeho ústam. Jemne sa o ne obtrela svojimi a zišla nižšie ku krku, ale v momente keď sa chcela zahryznúť do jeho pulzujúcej tepny, odhalila svoj krk a zahryzol sa on do nej.

piata časť onedlho v stovkovom blogu

 Napínavý príbeh
Komentuj
 fotka
mixelle  8. 7. 2008 12:02
uaw... demonické
 fotka
daydreamer  8. 7. 2008 12:14
tak to so mveru zvedavy na tu dalsiu cast zacina sa to vyvijat celkom zaujimavym smerom
 fotka
kemuro  8. 7. 2008 15:47
na potkany mám slabosť



ku koncu to vyzeralo hocijako ale zvládla si to bravúrne
 fotka
ice_stovo  8. 7. 2008 21:35
pekne, to aby som sa teraz zase snazil nieco zo seba dostat
 fotka
inkheart  9. 7. 2008 10:11
Fíha, dobrý zvrat . Som zvedavá na pokračovanie..
 fotka
aislinnas  13. 7. 2008 20:07
wau prave ma ovalil ten zvrat dost dobre uz sa tesim na piatu cast
 fotka
melody23  15. 9. 2008 10:52
idem radsej rýchlo hladať piatu časť....

vy ste teda dvojka
Napíš svoj komentár