Spravila som si maličký sen.
Chcela som ísť do Paríža. Len na víkend.
Možno to veľa ľuďom príde zvláštne, ale najväčším lákadlom pre mna je Pére lachaise. Cintorín. Cintorín dýchajúci históriou a hlavne dušami rôznych veľkých umelcov.
Prechádzala by som sa krásnymi uličkami

a cítila že som súčasťou niečoho. Možno magického, ale každopádne veľkého. Pomaly by som sa dostala k jednému z najdôležitejších hrobov, ktoré chcem vidieť.

Je síce zničený, vdaka tuposti niektorých ľudských individuí, ale atmosféru tohto miesta to nenaruší. Prechádzaním popri hroboch stoviek ďaľších významných ľudí by som sa dostala až k cielu cesty. Je to taká moja osobná Mekka, musím sa tam dostať.

Aj ked už dávno neverím na zazraky a už duplom nesnívam, tento malý sník si splním. Musím si to slubiť

 Záchod
Komentuj
 fotka
joelina  5. 10. 2008 16:09
ja by som zase v Paríži chcela pobudnúť v tých krásnych parkoch, ležať na tráve, pozorovať ľudí. pretože je tam krásne. a ešte sa prechádzať uličkami, kde majú svoje obchodíky módni návrhári a len sa tak pozrieť cez výklad. vdychovať tú atmosféru Paríža
 fotka
glamoroussun  6. 10. 2008 15:18
musim ti povedat ze tam je vazne krasne aj na pére la chaise... taky nie lahko opisatelny zazitok ;o) a ak tam veeelmi chces ist tak sa tam urcite niekedy dostanes a ja ti drzim palce ;o)
 fotka
ufon  7. 10. 2008 20:15
myslim,ze Pariz nieje az tak nerealny...mozno ked budes veľká ...aaa to je v Europe nie? no tak jakyy problem???nasadni(niekam,na nieco)a ides ...
 fotka
francuzska  18. 12. 2008 19:13
Pére-Lachaise je jedno z najužastnejšich miest voobec..
Napíš svoj komentár