Včera som sa dožila osemnástich rokov. To znamená že predpovede niektorích ludi ktorí mi povedali že kým budem mat osemnast zomriem na infarkt nevysli. Uvidime čo bude dalej.
Kedže bol vcera ale hlúpy den na oslavovanie, tak sme oslavovali trochu skôr v sobotu 1.11.

Po pol stvrtej prisla Nika a vyhodila ma z izby že ide robit vyzdobu.
Tak som v kuchyni zatial robila chlebicky a psotupne sa ku mne pripajali a odpajali Nicy, Stovko, Mirko a maminka
Do izby ma ani za svt nepustili až pokým po mna nerpišiel Vladík nezaviazal mi oči červenou šatkou a nezaviedol ma na práve začínajúcu červenú party. Tam mi Nika nejak zasmatrala pri svetri a zložili mi šatku.
To čo som uvidela bolo ako v mojom najkrajsom sne o červenej bublinke. Izbu osvetlovali iba horiace tortove sviecky. Všetko hralo do červena, kedže mam červene steny a Nika s Vladkom spravili prekrasnu červenu vyzdobu, takisto sme aj vsetci boli obleceni v cervenej . Zaspievali mi Happy birthday a ja som zistila že čo mi to tam Nikuš pri tom svetri robila....dostala som vlastný karovaný, červený Birthday girl odznak.

O 16 :00 mala oslava začať. NO samzorejme nezaobislo by sa to bez meskania a tak sme si napriklad pripijali bez Lenuš a Ali ktore prisli až po piatej .

Ale potom sa to rozbehlo.... naporcovala sa torta a pustili sme sa do alkoholu a chlebíčkov
Musim inak touto cestou podakovať Nikuš a Stovkovi ktorí sa chopili role barmanov a krajacov a rozdavacov torty... Velmi ste mi pomohli.

Ked sme sa dostali asi ku najpopularnejšej časti všetkých oslav, moje oči ledva udržali slzičky(ale tentokrat by to boli šťastné slzičky).Darčeky ktoré som podostavala boli proste dokonale. Červené tričko s mojou oblubenou hláškou "To som bola opitá to sa neráta" s posledným slovom zvýrazneným metallicovským pismom od Stovka bolo fakt gól....ale dalsim skvelým gólom bolo 18 červených pier od Mirka alebo krásna červená šatka a vlastnoručne vyrobený odznacik gambrinus od Nicy. Samozrejme Ali nesklamala a obhajila svoju povesť čokoládou sladká vášen(asi by mi aj chybalo keby to nebolo ono Ale úžasna bola aj skvelá čokoaldka ktorá nam neskutocne dopre padla na druhý den ráno od Lenušky. Nesmiem zabudnuť ani na dve červené ruže od Vladika a Nicy, ktorým som este stále nedala mená.

Po dopiti alkoholu skryteho v mojej domacnosti sme sa doteperili do devinskej kde sme ako inak pokracovali v pití
No zažili sme si aj výnimočný a čarovný moment na streche garáže pod krásnym cistým hviezdnatým nebom. A este vynimocnejsi bol moment kedy sme sa so Stovkom vdaka mojej gramblavosti ocitli na zemi medzi suchým listim.
V tom čase sa ku nam pridala Natálka ktorá mi priniesla flašu rumu ktorý sme otvorili traja u mna v izbe v dalsej casti oslavy.
Ale to už by bol úplne nový pribeh.

prišla som však na to že osemnastku chcem solavovať každy den a všetkým ucastnikom neskutocne dakujem....ste najuzasnejsi na svete, milujem vás

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
transplantovana  5. 11. 2008 00:07
ha,dockala som sa

a zasa ti zavidim, ja som farebne ladenu party este nikdy nemala.. ale doprajem ti a teraz si prosim prasacinky
 fotka
xcorpi  5. 11. 2008 11:04
Úha, ty si 4.11 taktiež? Všetko najlepšie škorpiónom!! Nesmelá otázka, ty asi nebudeš mať rada červenú farbu...
 fotka
galinka  7. 11. 2008 00:40
Ešte sa necítiš stará? Ale nie, všetko najlepšie
 fotka
joelina  7. 11. 2008 21:22
musela to byť krásna oslava blahoželám
 fotka
midnightlady  11. 11. 2008 18:02
juuuj, oneskorene ale predsa vsetko naj zelam



zavidim ti takych kamratov..si fakt stastna holka asi, co?
Napíš svoj komentár