Možno keby necítila to napätie v bruchu a na hrudi. A možno keby vedela o čo jej vlastne ide a čo chce, možno by sa necítila tak prázdno ako teraz. Sedela pri stole s ľuďmi, ktorých poznala, z ktorých bolo aj zopár párov. No veď super, že sú kamoši šťastní.

Už pár dní si riadne zmagorovala mozog hovadinami, ktoré teraz roztrieštili bozky dvoch ľudí, no a i ďalších dvoch ľudí. Šok? Hej. Čo cítila, bola zlosť nad jej debilnosťou a smútok nad zmarením jej plánov, ako sa jednotliví ľudia budú správať.

Keby to bolo v jej sne bolo by to presne tak, ako chcela ona a práve o to išlo. Že to boli len jej fantasmagórie a nahováranie si debilín, ktoré nemajú opodstatnenie. Keby mohla, tak by sa asi šmarila o stenu a otrieskala si panvicu o hlavu. No ale predsa len bola pri zmysloch a tak to zamietla a predstavila si ako doma plače pod perinou. To, že si zmyslela, že jej je do plaču neznamenalo, že jej do plaču naozaj aj bolo. Proste sa bábiky nesprávali podľa toho ako chcela, lebo ich nevedela ovládať. Veď to nikdy nevedela. Ani nebude.

Keby sa mala rada, možno by to druhým nevyčítala. Lenže keby nebola krava, tak by sa jej to možno podarilo.

.
.
.

Leto žiari slnkom vánku,
na oblaku sedím čumím na svet sama ako prst.
Dúfam, že ma nikto neobjaví,
inak nebude tu božské ticho, pst.
Škoda, že to nieje naozaj len v spánku.

.
.
.

 Záchod
Komentuj
 fotka
lampa  22. 6. 2008 16:36
pekné....
 fotka
nancy99  25. 6. 2008 21:23
divnost vladne svetom....hmm samota je zla ale dakedy pomaha a potrebujeme ju...keby vsetko bolo ako v nasich snoch tak nie...ale neviem ci chapem o co tu islo....
 fotka
metanefridia  29. 6. 2008 01:26
tak! toto vysvetli!
Napíš svoj komentár