Mate rádi zvieratá? Ja veľmi a neviem pochopiť ľudí, ktorým tieto milé stvorenia nevyčaria na tvári úsmev. Veď zvieratko je niekedy lepšie ako človek aj keď musím uznať, že je dosť hrozné, ak ty mu nadávaš a on ani nevie prečo . No ale ako môžeš odolať tomu milému pohľadu?

Ja mám dvoch psov. Jedného kríženca, volá sa DONA a je to ona. Taký malý prcek, ale zato inteligencie má za troch. To barzo múdry pes.
A druhý je husky, on a volá sa BENJI. To je ale šidlo. On je taký beťárisko jeden a ja som naňho príliš mäkká.

Keď som si ho kúpila bol veľký ako mačiatko a taký bezbranný a roztrasený, chúďa moje. Časom sa udomácnil, osmelil a začal robiť somarinky, šak moje babatko .
Teraz je to stále tá guľka chlpov, akurát asi 10x väčšia. Keď s tým čudom našim idem na prechádzku a nebodaj je priviazaný, ta vystrája jak najatý, ale keď ho pustíte, tak by ste si mali nabaliť trošku nervov navyše.
Od malička som ho učila aby sa vedel obímať(heh) a on potom furt na vás vykladá laby a keď je blato, tak ste samozrejme celý zablatený aj vy. Minule si rozkusal vlastnú búdu a teraz mu premokne. A zožere šetko čo vidí. Jemu je jedno, že je to sáčok či kameň...

Je to moje slniečko a hoci vždy vie čím ma naštvať, stačí mi jeden pohľad na neho aj Donku a hneď mi srdiečko zohreje
Mám ich veľmi rada a neviem si bez nich život predstaviť.

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
fremo  4. 12. 2007 21:45
Mne na tvári úsmev vyčaril tento blog
 fotka
bobomir  5. 12. 2007 14:49
to je od teba veľmi milé
 fotka
disenchanted  6. 12. 2007 20:28
hey je to slniecko hlavne ked sa utrhne a uteka ako zmyslov zbaveny cez park.. ale neee lubim ho welmi
Napíš svoj komentár