No tak ma napadlo ze uz dlho som nenapisala nejaky "zmysluplny" blog.. tak som zapla birdz a zacla pisat nasledujuce riadky...

Sekunda,minuta,hodina... uwedomujete si wobec ako ten cas leti??? Nadychnete sa a uz sup a was zivot sa o chvilku skratill.. No neni to deprimujuce?? Ja by som powedala ze aj hej.. A najdeprimujucejsie je ze zajtra je walentin... teda vlastne ani moc derpimujuce to neni (teda aspon pre mna lebo som walentin nnikdy neoslavovala..) a na nasej skole vymysleli taku prudko inteligentnu vec... ze preco neprist do skoly v cervenom alebo ruzovom??

No ja som sa na protest proti takemu komercnemu swiatku ktory je iba pre zalubene pariky rozhodla obliect do ciernej... wed to je nefarba no nie?? a nikto mi nemoze tvrdit ze mam na sebe zlu farbu kedze mam nefarbu chapete.. Dobreeee co.. to by was urcite nepadlo ..

Ale no o tom som vlastne ani nescela pisat..
Nechapem naco je nam valentin.. teda jakoze chapem ze je to stary sviatok a ze proste chcu ludia vyjadrit lasku k swojim drahym polovickam ale aj tak sa mi to zda nefer a prehnane.. sak pre nas tych menej stastnych je to len stvrtok a lasku by sme si mali dokazovat kazdy den ked uz dakoho milujeme a nie len jeden den v roku.. A navyse tie srdiecka.. boze sak su take nechutne sladke az z nich dostavam cukrovku..

A werte mi ze cukrovka neni len tak hocico..Je to dost vazne .. a ked nahodou zomriem tak mi do lekarskej spravy napisu ze ZOMRELA Z DOVODU
VALENTINA.. a bude to svata pravda... preto by som odporucala aby sa uz konecne vymyslel aj iny symbol lasky a ne len srdiecko ktore je uz take otrepane..

Tak skusim na daco prist..

Co takto jednorozec... Krasny, symbol newinnosti a cistoty (no to nebude ono lebo nwm ci su zamilovany zrowna jakoze este newinny v takom zmysle..)

No dobre tak co anjel?.. No sak amorka uz mame takze nic...

Aaaaa co ruza?... Noooo, ta ma trne cize by to v podstate vystihovalo
ze laska dakedy aj popicha.. ale no asi to neni ono...

No vlastne nic ma nenapada.. tak ked na daco pridete tak dajte koment a vymyslime nejaky novy "znak" valentinuuuu... a moze to byt kludne aj negativne sak laska sice hory prenasa ale dakedy jej havaruje lietadlo a vy padnete na hubu takze..

 Blog
Komentuj
 fotka
lubike  13. 2. 2008 15:38
a co tak fialky ? sak clovek ich ma rad ked zije a aj ked umre bo ich vonia odspodu ....cize ja volim fialky
 fotka
nikusik171  19. 2. 2008 15:03
no zajimave nikdy som sa nad tym nezamyslala....ja som za zajicka...on je totiz velmi romanticky zalozena dusa takze zajicek
 fotka
kaneka  19. 2. 2008 20:34
Zemiak?
 fotka
shalmakia  19. 2. 2008 20:37
No myslim ze zemiak obsahuje privela skrobu na to aby bol znakom valentina.. wies skrobeny vztah neni bohvieco
Napíš svoj komentár