Rad by som sa s vami podelil o moje prve skusenosti s eurom...
Vcera, ako kazdy slusny obcan v mojom veku som sa siel s kamosmi vecer zabavit do baru. Platba v autobuse, samozrejme, prebiehala v Sk, vydavok taktiez. Autobusar vyzeral postarsie, asi o eure ani nevie, pomyslel som si..
V prvom bare som si ako slusny obcan v mojom veku objednal pivo...ako inak vydane mi bolo v SK ....ja som si to vlastne ani nevsimol, bol som zabraty do rozhovoru, ale moj kamos, ktory si na tuto prilezitost kupil aj euro penazenku , bol znepokojeny tymto vyvojom udalosti a preto sa opytal, ci sa uz nema vydavat v eurach. Mlady casnik sa milo usmial a povedal, ze je to na dohode, alebo tak nejak Kamarat sa tiez milo usmial a povedal, ze si teda pekne prosi vydat v eurach. Casnik s eurokalkulackou za opaskom odvrkol, ze nema kalkulacku, ze si mame prist po vydavok k pultu. Priznam sa, prave som pil pivko, ked to povedal a trosku som nim od smiechu kamosa oprskal ...stava sa.
O par hodin s prvymi eurami od pultu sme sa pobrali za partiou do dalsieho pohostinstva.
Otocilo sa par kol a kamos pouceny z minulosti hned dodal...
prosim ta ...vydavok v eurach...
Tentokrat casnicka reagovala bez mileho usmevu ...vystekla nieco taketo: boze nevymyslaj, mame tu frmol aj bez tvojich blbosti ...ako ceresnicku na torte dodala...ak ozaj xces, pridi si k pultu
Takze takto je to s nasim Eurom
A moj nazor?
Nevidim v tom ziadny rozdiel...aj tak ked sa na druhy den rano zobudim, v penazenke mam len par minci ako aj pred eurom

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
diabol-ka  5. 1. 2009 19:46
hah,kráása
Napíš svoj komentár