Občas, ako keby sa človek snažil napísať niečo, pre čo nedokáže nájsť vhodné slová .. ťažko sa snažím dát dohromady nejakú vetu, ktorá by mohla popísať to, čo mi prúdi v hlave .. ale možno, tam niekde hlboko vo vnútri v sebe, sa o to ani pokúšať nechcem.. a tak vzniká tá slovná bariéra, ktorá spôsobuje dojem, že sa mi tie slová nedarí nájsť.

Prepáčte mi ten zvláštny začiatok tohto článku .. ale skrátka je to ťažké .. tento článok bude najskôr akýmsi článkom "o ničom" .. alebo ani neviem, o čom sa tu vlastne snažím písať .. len kopec myšlienok a zvláštnych pocitov mi prúdi v hlave.. zmätené slovné spojenia záhadne sa objavujúce pred očami, akoby dajaká podvedomá slovná sugescia.. vnútro ukazuje snahu o isté podelenie, ale niečo je mu prekážkou?! Možno sám ani neviem čo od toho všetkého očakávam, a asi si teraz mnoho z vás povie, čo to tu preboha píšem za somarinu .. ako tomu mám porozumieť? O čo sa vlastne snažím?

Len keby som tak bol schopný napísať k tomu nejakú rozumnú odpoveď .. bohužiaľ ani ja sám ju neviem .. ale čo keď áno? Čo keď opäť len márne hľadám vhodné slová? Či je snáď problém niekde inde? Ale kde.. poznám na to odpoveď? Netrúfam si povedať .. len tak vedieť, ako ju nájsť .. ale možno to aj viem, ale prečo potom celá táto komédia?! Vážne neviem .. možno som to tak naozaj chcel ... ale aký to má všetko zmysel? Sebaporozumenie je niekedy ťažšie, než sa môže zdať .. niekedy sú skrátka veci, ktoré pochopíme až časom .. a niektoré nepochopíme vôbec .. ale túžba po poznaní je tím, čo nám rozširuje obzor nášho myslenia.. a utvrdzuje nás o tom, že sme súčasťou niečoho viac, ako je život sám ..

Po dopísaní tohto článku, akoby som mal náhle pocit, že som teraz napísal všetko, čo som napísať chcel .. i keď som k údivu nenapísal akosi nič.. Možno sa v tom niektorí z vás pokúsia niečo vyčítať, či nájsť v tom nejaký bližší zmysel .. a nech už vás toto písanie "o ničom" zaujme akokoľvek .. tak ho jednoducho len berte, ako niečo v zmysle "Stále som tu, i keď tu vlastne nie som"... To je asi tak všetko..

 Záchod
Komentuj
 fotka
darklady666  30. 9. 2008 09:29
myslim ze tento clanok ma zmysle...

bohuzial asi len pre teba ...

si sa musel riadne nudit aby sa ti taketo pocity vynarali v hlave xD
Napíš svoj komentár