Ja proste z mojej "malej" kamošky nemôžem ..napíšem vám, čo mi nedávno povedala, že dakedy spravila...ale není to vôbec smiešne, práve naopak!!!!....


JEJ HESLO:
"Buďte pozdravené, vy čierne duše!"

Aby som vám ju predstavil, jej meno je Klaudia, má 12 rokov a v poslednom čase počúva METAL. Metal, ako zlá hudba, ako HIM, Marilyn Manson, Limp Bizkit a Korn. Všetci speváci z týchto skupín sú celí bledí a potetovaní, to znamená, že sú pravými satanistami a sú správne zlí. Počúva túto hudbu, pretože aj ona je zlá. Vidieť to na tom, že vždy pri H&M si kupuje čierne veci, na ktorých sú ružičky, lebo je to "gotik" a je to teraz trendom.

A teraz k tomu, čo mi vlastne povedala:

"Minule som si kúpila nitový opasok, je z ružového plastu a sú na ňom strieborné špicaté veci, pretože to vyzerá hrozivejšie. Mojej mame sa to nepáči, keď vyzerám tak satanisticky, ale čo hovorí moja mama je mi jedno. Pred dvoma dňami som začala fajčiť, pretože aj spevák z HIM fajčí. Myslím si, že ľudia ktorí fajčia, sú oveľa horší ako normálni ľudia. Keď ma všetky starenky vidia, vždy sa vydesia, pretože si vždy namaľujem tvár nabielo a pery na čierno. Niekedy si maľujem aj čierne oči, to vyzerá ešte hrozivejšie. Vlasy som si nafarbila na červeno, lebo mama mi zakázala farbiť si ich na čierno. Viem že je absolútne necool nechať si rozkazovať od mojej mami, ale povedala mi, že inak nedostanem svoje vreckové a potom si nemôžem nič kúpiť a to by bolo zlé.

Myslím, že som skutočná satanistka. V Brave je písané, že všetci ľudia, ktorí sa obliekajú ako ja sú pravými satanistami. Na krk som si zavesila obrátený kríž, ktorý som si sama vyrobila z normálneho kríža, ktorý bol raz v Brave. Na prste mám prsteň s lebkou, ktorý som si kúpila v automate na cukríky. Vždy večer sa chodievam prechádzať s mojim psom do lesa a tam ak je tma tak zapaľujem sviečky. Sviečky majú privolať mŕtvych z hrobov a ctiť Satana. Niekedy sa rozprávam so Satanom alebo s mŕtvymi. Preto som si aj vymyslela vlastný rituál, pri ktorom sa premením na skutočného vampíra..

Keď sa ma ľudia pýtajú čo počúvam, potom vždy poviem, ja počúvam Black Metal, pretože to znie cool a myslím, že to čo počúvam, skutočne Black Metal je. Myslím že Black Metal sa vyslovuje "Pläkmeddl".

Keď som bola prvý krát večer preč. Mama povedala, že v mojom veku môžem byť vonku len do siedmej večer, ale aj napriek tomu som bola až do pol deviatej. Samozrejme že som po prvý krát hľadala lokál /krčmu, pajzel, šenk alebo jak to mám k sakru preložiť hehe/, kde sú všetci ako ja. Skutočne som jeden našla. Tam boli všetci oblečení v čiernom a skoro všetci mali čierne vlasy. Len už boli všetci oveľa starší ako ja, a pozerali sa na mňa divne keď som stála pri dverách. Potom sa ma jeden muž spýtal čo počúvam a ja som povedala že Black Metal. Potom sa smial a hovoril o svojich obľúbených kapelách. Myslím že tie kapely sa volajú "Immortal" a "Dark Throne" a "Venom" a potom tam bolo veľa iných názvov ale tie som si nejak nezapamätala. Aj ten muž bol pravý satanista. Mal na sebe tričko, na ktorom bola žena, lebka a sviečky. Vzadu stáli muži s našminkovanými /debilne slovo, ale veď nie som profesionálna prekladateľka/ tvárami. Povedal, že tie šminky sa volajú "Corpsepaint". Myslím že tak sa namaľujem aj ja niekedy, keď pôjdem do školy. S tým určite vystraším učiteľov. Ten muž mi povedal, že Black Metal nie je nič pre také deti ako som ja, pretože až od tohto roku budem môcť sedieť na prednom sedadle v aute vedľa mami. Deti musia sedieť vzadu v deckej sedačke. Potom sa ma iný muž zas spýtal či viem čo je "Poser". Povedala som, že samozrejme viem čo "Poser" je, aj keď som to vôbec nevedela. Potom sa obaja muži smiali a spýtali sa, či som "Poser". Povedala som, že áno, pretože som si myslela, že je to niečo zlého. Potom sa títo muži smiali ešte viac a povedali to celému lokálu a v tom sa namňa všetci pozerali a smiali sa. Myslím, že to bol vtip, ktorý povedali ostatným, a preto som sa začala smiať aj ja. Potom som si objednala pivo, pretože ostaní ho pili tiež. To pivo chutilo odporne, úplne trpko a nie dobre, ako všetci hovorili, ale vypila som ho aj napriek tomu, pretože satanista znesie všetko. Potom som sa cítila podivne. Všetko sa mi točilo, vravela som smiešne veci a tí muži sa na mne smiali.

Nakoniec mi tí muži povedali, že mám prísť nabudúce, keď odkusnem môjmu škrečkovi hlavu. To spravím, pretože ja som satanistka!

A takto jej príbeh pokračoval ďalej!!!!!!!!!!!!!!!...

Doma som teda hneď išla do svojej izby. Mimochodom moju izbu som pred dvoma týždňami, keď som začala počúvať Black Metal, pekne zariadila. Všade mam povesené plagáty HIM, Korn a ostatných zlých kapiel. Aj Eminem tam visí, aj keď to nie je metal, ale Hip Hop, alebo ako sa to volá. Ale aj napriek tomu je zlý, lebo má provokojúce texty a celá Amerika sa naňho hnevá, lebo je taký zlý. Potom som na svoj písací stôl postavila sviečky, ktoré sú mimochodom ešte od Vianoc. Ale Vianoce už nemám rada, pretože je to kresťanské a čo je kresťanské to nie je cool. Potom som z kartónu vyrobila obrátený kríž a naň som s fixkou namaľovala pentagram a prilepila lebku s gumy. Tú mám tiež z automatu na cukríky. Tento obrátený kríž mi tiež visí nad posteľou. Moja mama sa nato samozrejme hnevá, že kde som to videla. Povedala že to je len teraz móda a milý boh to vidí nerád. Potom som sa akosi hanbila, ale ja som nato hrdá, že som zlá a moja mama to videla.

V tejto izbe je aj klietka so škrečkom. Tak som pritom myslela, čo mi povedal ten muž v lokáli. Potom som zapálila všetky sviečky v izbe, otvorila klietku a vybrala z nej škrečka. Myslím, že ten škrečok tušil, že mu chcem ublížiť, lebo ma stále hrýzol do ruky. To som rýchlo vycítila. Potom som rozmýšľala, či ho mám najprv zabiť, predtým ako mu odkusnem hlavu. Ale myslím, že ten chlap chcel aby som mu odkusla hlavu za živa. Bola som strašne nervózna a srdce mi bilo ako šialené. Potom som silno zavrela oči a dala škrečkovu hlavu do úst. To ale strašne šteklilo, lebo škrečok mal všade chlpy a ja som skoro musela kýchnuť. Práve som chcela zahryznúť, pretože škrečok bol už strašne nepokojný, keď v tom vošla mama do dverí. Tá dostala strach a začala vrieskať. Práve som chcela povedať že sa len hrám zo STUPSI, tak sa volá ten škrečok a v tom šoku som mu skutočne odhryzla hlavu. Len tak. Chruplo to a ústa som mala plné krvi a chutilo to hrozne. Srsť ma začala úplne blbo škriabať a ja som začala vrieskať. Mama začala besnieť ako divá. Potom zavolala záchranku, pretože som neprestávala vrieskať. Celú podlahu som celú ušpinila, moje oblečenie a všetko. A medzi tým ležal mŕtvy škrečok a časti jeho hlavy. Strašne som kýchala a dusila sa. Potom prišli záchranári a pýtali sa čo sa deje. Tí dvaja záchranári boli civilkári a obaja mali dlhé čierne vlasy. Keď videli moju izbu s plagátmi a obráteným krížom, obaja sa začali smiať a nevedeli prestať. Potom ma dali na nosidlá a naložili do sanitky. Keď sme prišli do nemocnice, mojej mami sa pýtali, či nepatrím do nejakej sekty. Mama myslela že už dva týždne počúvam Black Metal, lebo som im to povedala. Potom ešte povedala, že som satanistka a ja som bola skutočne hrdá. Vtom sa opäť začali tí dvaja civilkári smiať a mysleli si, že je to len puberta a správny Black metal nie je pre deti a že aj tak som len trendové black metalove dievčatko. Ja si myslím, že som skutočná satanistka. To sme ale už boli v nemocnici a doktor povedal, že možno mám otravu, pretože som prehltla škrečkovu krv a tak. Tri dni si ma tam nechali. Potom som mohla ísť domov.. Ako ospravedlnenie do školy mi mama napísala ako "Otrava škrečkovou krvou"...."

Toto je podľa mňa úplne, že.... "EVIL"!!!


E.N.D

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
johnysheek  23. 9. 2008 01:25
smiat sa ci plakat, akurat ma zaraza to zaradenie "skutocne pribehy" pre mna je az prilis neskutocny..

resp chcem aby taky bol..
 fotka
sensor  23. 9. 2008 01:29
..len obrovská škoda, že je ozaj SKUTOČNÝ!!!...kiež by nebol
 fotka
zuz1ska  23. 9. 2008 09:08
mno ako tak to to je fakt supa chudak holka pretoze to ze tvdi o tych skupinach ze ich pocuva len preto lebo si mysli ze su zle tak to ma velmi nahnevalo pretoze aj ja rada popocuvam tuto hudbu ale vobec sa tak nechovam a ta holka vlastne este vobec nic nevie o tom style zivota. A spravat sa tak ako otatny a kopirovat ich styl zivota a nebyt sam sebou tak to uz sa mi protivi najviac zo vstkeho lebo je to strasne hlupe. Ako nech sa ta holka ńa mna nehneva ked to bude nahodou citat ale je to hrozne co robi a nech sa radsej rychlo spamata kym nie je neskoro no vlastne ked sa to uz tak vezme tak aj trochu neskoro je ale no co uz.
 fotka
deyna  23. 9. 2008 11:24
že zlá hudba to si ma veľmi pobavil, tvoja kamoška ešte ani poriadne nevie čo chce, tak ju nechaj robit svoje ona po čase zistí, čo je správne a čo nie...takže je to zbytočné ale nikdy hudba metal nieje ZLA !!! lebo HIM sú úžasný
 fotka
kikushek  23. 9. 2008 12:29
Jeskutocny? Bo ja som toto vsetko a este dalej citala na jednom blogu..tam tho bolo fakt toto iste a ece nejake pokracovanie...takze nwm
 fotka
sandrushiceq  23. 9. 2008 12:43
fejk

» www.dark-temple.szm.sk/claudy.html...

tuto to je, a este o trosku dlhsie
 fotka
sensor  23. 9. 2008 14:32
5,...áno, ma to aj pokracovanie, ale nechcel som to ďalej rozpisovať..a je skutočný!!...



6, a kto tu tvrdí, že tá Claudia nemôže byť práve tá o ktorej som písal??!hhmhm?...
 fotka
mixelle  23. 9. 2008 15:11
 fotka
idea  23. 9. 2008 15:29
no citala som tento pribeh uz davno...



a isto skutocny nie je, bolo to pisane ako parodia na dnesne "evil girls". Veď už akým štýlom je tento príbeh napísaný, tá nadsazka svedčí o tom. Ale aspoň sa na tom dobre človek zabaví
10 
 fotka
sensor  23. 9. 2008 15:46
je skutočný..bo tá dievčinka je moja kamoška...a povedala mi len pred nedávnom, že čo spravila..i keď už dávnejšie sa to stalo...takže viem naisto, že je to tak!....
11 
 fotka
petika  23. 9. 2008 18:35
boooze kopirovat nieco
12 
 fotka
sensor  23. 9. 2008 18:44
11, Booože, šak som to nevedel, že ma to aj vo svojom blogu už dávno napísane..keby, že hej, ta to sem asi nedém, neee!!
13 
 fotka
black_soul  23. 9. 2008 18:52
toto som citala tak pred troma rokmi na nejakom uplne inom serveri,je trapne takto nieco kopirovat a tvarit sa ze je to tvoje.
14 
 fotka
sensor  23. 9. 2008 19:16
13,...veď ja sa netvárim, že je to moje!!..šak som napísal, že mi to len pred nedávnom povedala tá moja kamoška....

A ja nemôžem zato, že som sa to dozvedel až teraz, niee??!! ...a ešte dačo.. možno si si čítala práve jej blog, kde to ma cele napísane, abo dakto iný si jej príbeh skopčil do svojho bloku ..čaw
15 
 fotka
wolwos  23. 9. 2008 19:43
Mno je to smutne.

Ale nebviem preco by som mal byt satanista ked pocuvam MetalCore popripade niaky Death/Black Metal.

Ale tak dievcatko malo 12 a potrebovalo sa vyventilovat.
16 
 fotka
zyxush  26. 9. 2008 12:41
akoze beriem ze setko kopirujes z netu ale keby si aspon neklamal ze to je vlastna tvorba.lbo to je ubohe..
17 
 fotka
sensor  26. 9. 2008 13:03
boooze.. sak ja nehovorim, ze je to MOJA TVORA!!!!!!!!pozornejsie si to precitaj, a mozno ze i potom pochopis!!!!! ...
18 
 fotka
galinka  29. 9. 2008 08:54
Máš pocit že tvrdenie - "napíšem sem čo mi povedala kamoška" nie je to isté ako tvrdiť že to je tvoja vlastná tvorba?

A neverím že by si niekto dokázal zapamätať takto dlhé rozprávanie od slova do slova aby sa mohlo zhodovať to čo "ona napísala na svojom blogu" s tým čo si sem napísal ty.

Navyše, nie je to skutočný príbeh, takže zo seba aspoň nerob somára...



» something-stupid-life.blog.de/?tag=claudi666...

» www.sloport.net/forum/viewthrea...

» www.lunin.net/forum/lofiversi...

» www.gothic-singles.de/asnforum/thema-...

» forumi.globina.net/dnevnik-male-sa...

» forum.dragonballz.de/archive/index.p... (3.5.2002 dokonca)

» www.talk-portal.com/thread/threadid... (tu je to niekde zhruba v strede ako príspevok do fóra)



To sú len linky z prvej stránky na google...



Niečo zo slovenských verzií:

» www.dark-temple.szm.sk/claudy.html...

» www.stopworld.estranky.cz/stranka/claudy6... (+ dole máš vo fóre asi stokrát napísané že to je vymyslené a originál rakúske)

» www.hardheavy.sk/viewtopic.php?t...

Opäť len prvá stránka na google...



Nechcem vedieť čo je zač zvyšok tvojej tvorby...
Napíš svoj komentár