Pred páár dňami som vyskúšala jeden "projekt". Bola som šťastná (a to sa nestááva často ). No, ale mali sme doma menší prúser tak som musela spať v obývačke. Nenávidím tam spať, pretože všetky tie tiene..V našom byte je vlastne obývačka najstrašidelnejšou izbou, pritom každý si myslí, že to je detská .

No ale k môjmu "projektu". Lahla som si s pocitom spokojnosti a proste bola som strašne hepy (happy . Ako som premýšlala nad ...vecičkami niektorými, otočila som sa a pohľad mi padol na jeden zvlášť strašidelný tieň (pritom to je len obyčajný držiak na kvety . A nezdal sa mi strašidelný! ! Sadla som si a poobzerala som sa po izbe, či sa mi to nezdá. Ani jeden tieň mi neprišiel strašidelný, dokonca jeden mi pripomínal srdiečko . Nechápala som to.Lahla som si späť a spala ďalej.

Druhý deň už nebol taký úžasný. Vôbec sa mi nedarilo a k večeru to bolo horšie a horšie. Poplakala som si, proste...Totálne smutná som bola, nevládala som. Aj vtedy som musela spať v obývačke. A ako som sa poobzerala, tie tiene tam boli zas! Strašidelné, strašné..potila som sa, mala som samé vidiny čo sa tam môžu skrývať, no proste STRACH..poznáte to určite

Nevedela som už potom zaspať, tak som pod paplóm schúlená uvažovala...Vidí šťastný človek veci šťastné a pekné? Keď je človek šťastný, zdá sa mu všetko také báječné? A keď je smutný, prečo vidí všetko v zlej farbe? Prečo sa všetkého bojí, prečo za všetkým len zlé čaká? Prečo sa naše pocity riadia našimi náladami? Alebo ako to vlastne je?

AK SI MYSLÍTE ŽE JE TO DRBLÝ BLOG TAK MI ANI NEPÍŠTE

 Úvaha
Komentuj
 fotka
elwinko  10. 4. 2009 16:23
Presne tak nejako sa cítim.
 fotka
lintu29  10. 4. 2009 16:55
Podla mna je to dost pravdivý blog...ale prečo to tak je, to neviem...
 fotka
emokika  11. 4. 2009 22:06
to je to co si mi dnes vravela ni? smiley: zajiiiiiiimaveeeeeeee
 fotka
zuzushiq  11. 4. 2009 22:14
sima od teba čakat uvahu??no ty kks

ale ne moja peeekny blog..pravdivi
 fotka
sweetdream  14. 4. 2009 00:36
waw take sa mi este nestalo , abo som si to nevsimla zatim
 fotka
semonique  14. 4. 2009 00:39
@zuzushiq , Teba nakopem =P
 fotka
semonique  14. 4. 2009 00:39
@sweetdream , Začni si to všímať xD
Napíš svoj komentár