Odkedy pracujem v nemenovanej nemeckej fabrikeso sídlom u našich českých susedov, snažím sa vysloviť slovo řepa.

Zakaždým však zo mňa vylezie iba niečo ako chžrchžrrrrchoďuždopičetybuzerant.

Ak však chceš nasrať čecha, priviaž ho k radiátoru a informuj ho o tom, že večeru dostane až keď korektne  vysloví "guľôčka v jamôčke".

A vedúca mi tvrdí že som nervák.

Toto tvrdenie je však ničím nepodložené a fakt že som jej včera oznámil že ak by to bolo v mojej kompetencii roxorovou tyčou by som rozmrdal tú skurvenú mašinu na miňďár piču na tom nič nemení.

Má to však aj svoje plusy.

Odkedy tu pracujem, poznám presnú definíciu slov "kurva drát"

Kurva drát, to znamená že ak mašina vyrobí 2500 drótov za hodinu, smena má osem hodín, no tesnenia fungujú tak úchvatne že sa to celé každých 25 kusov domrdá  a je potrebné 4 metre dlhú mašinu obísť a svojimi polkilovými prštekmi odstrániť tesnenia o rozmeroch 4x2x2mm.




A odkedy žijem v spoločnej domácnosti so svojou čičinou, trúfam si tvrdiť že sa mi podarilo to o čo sa neúspešne pokúšali celé generácie mužov, a síce pochopiť ženskú myseľ.

Žena ráno po prebudení nevidí slnko, ale asteroid o rozmeroch jupitera rútiaci sa na zem. Celý deň teda žije v strese a chce stihnúť všetko čo mala na svoj život naplánované, čo mimo stovky nezmyslov znamená aj vyskúšať všetky známe citové rozpoloženia a nálady a ešte pridať aj pár vlastných.




Soy!

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  7. 8. 2016 16:32
Ženy a robota: to nás chlapov najviac sere
 fotka
frenkie477  11. 8. 2016 22:51
kurva drát je drát, kterej ti zahejbá...
Napíš svoj komentár