Rada snívam. O všetkom. Aj o každom.
Už ako malé dievčatko som snívala o svojej budúcnosti. Vtedy bol v mojej malej hlávke veľký dom, tmavovlasý princ, niake to bábätko a trampolína.

Naozaj rada snívam. Doma na posteli, na balkóne, pri jedení. Občas sa len tak sama vyberiem hore na lúku a snívam tam.

Niektorí ľudia vravia že takto snívať nie je moc dobré. Že potom človek zostane sklamaní. Nešťastní že nedosiahol to po čom tak verne túžil. Podľa mňa to nie je pravda. Veď keď nám nevyjde presne to o čom sme snívali ešte predsa neznamená že sme sa k tomu nepriblížili a je nám lepšie.
Alebo dokonca že sa nestalo niečo ešte lepšie. A to si množstvo ľudí ani neuvedomuje. Neuvedomujeme si že naše sny sa plnia.

Ja si väčšinou poviem : tak toto by som chcela mať. Nie že toto mať musím. Ak o niečom naozaj snívam a naozaj po tom túžim malo by to prísť samo. Možno nie hneď ale v správnu dobu určite.

Rada snívam. A pomáha to. Napĺňa ma to niečím zvláštnym, možno je to nedočkavosť možno očakávanie, naozaj neviem. Ale páči sa mi to, preto snívam.

Snívala som aj v dobe keď som prežívala veci ktoré našťastie väčšina ľudí prežívať nemusí. A pomohlo to. Teraz je všetko v poriadku, ale vtedy som to tušiť nemohla.

Aj teraz snívam.. A možno mám práve v hlave veľký dom, tmavovlasého princa a bábätko ( a trampolínu!!!).

 Blog
Komentuj
 fotka
michalda  16. 8. 2007 15:46
Pekne napisane, aj ja rada snivam- a kazdy mi hovori ved sa zobud a zi v realite

ale ja v nej zijem, a myslim, ze obcasny unik od reality nie je nic zle
 fotka
kosmiklove  16. 8. 2007 15:49
strucne ale pekne ako keby si to pisala o mne este chcem dodat ze to snivanie je pekna vec aj ked sa urcite veci v realnom zivote nedaju splnit tak aspon v tom sne ano...
 fotka
skakalka  16. 8. 2007 16:07
stale sme si podobne
 fotka
a.k.a.alias  17. 8. 2007 15:48
je tazke zavriet oci ked pod vieckami na teba stale cihaju nocne mory...som rada ze ty mas viecka ciste...
 fotka
gimli  20. 8. 2007 14:45
no toto bolo fakt pekne ako ja tiez rad snivam vzdy som mal zaujimavu fantaziu ale ja som toho nazoru ze ak si nieco vazne vysnivas a chces to velmi a aj pre to nieco robis tak to dosiahnes viem o tom svoje
Napíš svoj komentár