Preco vsetko na co sa tak moc tesim, vzdy inac skonci????
Preco to, na co sa vzdy tesime a dobre sa zacne, sa nakoniec pokazi a blbo skonci????....No ja tomu nechapem a pochybujem , ze existuje clovek co by chapal tomu.

Sak napriklad taky dnesny den....Ble uplne nanic bol

Rano sa zobudim, pozrem sa von oknom a zahladim na nadhernu BELASU oblohu. Slniecko svieti a ja si pomylim:"jaaj aky peknucky den je zas predomnou." No to sa po chvili zmeni. Sedim pred PC, dohadujem sa s kamaratmi a tesim sa s pekneho dna. No to sa po chvili zmeni. Zrazu je v byte dako sero. Najprv si pomyslim, ze brat zastrel zaluzie, no akotak sa otocim k oknu, zistim ze to ej vonku zamracene a uz o necelych 10 minut snezi jak sproste.

Kua viete co to je ze koncom marca v BRATISLAVE SNEZI????....No mimobratislavcania asi urcite nie. To je pre nas, teplomilne bratislavske decka, nieco strasne.

Snezit stale neprestava a ja usudzujem ze dnesny, prvy prazdninovy, den prezijem doma. Sak z toho ma moze slacnut. Nakoniec to tak i ostalo. Nikam som nesla. Ziadna lodenica, ziadne vonku s kamaratmi. Proste nic. Celucky den som presedela pred takymi dvoma bednami co mam doma. Jednej sa vravi telka a druhej komp.

Dalsie co ma nastvalo, bol dnesny hokey. Zas sme prehrali, no teraz uz dalsie tri zapasy a ideme do finale. No tamto sa uz radsejnebudem zaoberat, budem sa radsej riadit tym genialnym vyrokom mojich genialnych belasych kamaratov. Inac dakujem vam ze ste ma ten vyrok naucili a naucili ste ma i s nim riadit bo ja som tie prehry vzdy tazko znasala. I teraz ich zle znasam, ale predsa len troska lepsie. Inac ten vyrok znie:"KAZDY SPRAVNY SLOVANISTA PO PREHRE SMUTNY NIE JE
PRIDE ZAPAS NOVY A TEN SA VYHRAJE.
No hokeyom sa teraz radsej nezaoberam bo sa tu este rozfnukam jak male decko.

Prave je 21:54, a dufam ze dnes uz nic zleho sa nesktane dnesny den. Vazne dufam. A dufam este i v to ze ani zajtra sa nic zleho nestane a dufam ze zajtra vsetko co sa dobre zacne i dobre skonci. A hlavne nech uz konecne NESNEZI!!!!

 Blog
Komentuj
 fotka
crazygirl227  20. 3. 2008 21:58
To,že niečo začne pekne a skonči blbo s tym mam i ja skusenosti.A v poslednej dobe mam taketo dni stale.I tu v Kosiciach snezilo a dost brutalne..biele travniky mame aaaa...marec a sneh to ma nasralo.Ale poznam to..celkom fajn dnik (aj ten dnesny) a vecer sa vsetko tak dosralo ze sa mi chcelo plakat..hroze to je asi tym pocasim...tiez sa tak strieda.
 fotka
luc.ka  20. 3. 2008 22:28
ked uz ta nenapada ziaden nadpis, tak vyber aspon nejaku vetu z blogu. na mna totiz take "akoze nadpisy" posobia dost odstrasujuco a nemam chut si to citat.
Napíš svoj komentár