V nedelu vecer idem spat s tym ze zas ma rano o siedmaj zobudi brat, tak ze na mna vyleje vodu. Alebo nieco podobne. No najme baby si viete predstavit jak som sa na to tesila. No nakoneic ten pondelok nebol az taky zly.

Rano sa zobudim, ziadna voda nic. Pozrem na hodinky a ze 11:59. V prvom momente netusim co sa tym ludom porobilo. Sice som s tym strasne prekvapena ale zaroven aj rada. Pomyslim si, ze braska este spi a nic nestihol. No ako tak stavam s postele pozeram sa dohora(totiz mame poschodovu postel a on spi hore), zistujem ze tam neni. Strasne sa potesim ze ani moj vlastny brat ma neolial. Vychadzam z izby, pozeram na mobil a zistujem ze mam asi 15 nepriatych hovorov. Jasne ze to bolo vsetko od chalanov co ma chceli ist poliat. Ako tak uz vydem z izby, zistim ze doma je len mama. To znamena ze braska s tatkom uz sli polievat rodinu na dedinu. Jhaaaj strasne sa tesim. 12:05 a mne este nikdo nepolial. Viete aka som bola asi happy.

No mobil my cely zvysok dna vyzvanal, no nikdo uz neprisiel. Vsetci su u nas totiz zvyknuty, ze sa polieva len do 12:00. a uz je asi 10 minut po dvanastej. No, kedze som si uvedomila ze dvanast je uz davno prec, mobil som zacala v pohode dvihat. No vsetci chalani do neho nahodili len ten strasny vyraz nasratosti ze sa im nepodarilo ma oliat. A ja dakujem mojmu genialnemu braskovi, ktoreho mam strasne rada, ze ma nezobudil tak ako po ine roky, rano s vedrom vody. Konecne bol Velkonocny Pondelok po akom som dlhe roky tuzila. Velkonocny Pondelok, kde ma ani jeden chalan neolial.

Kazda baba by asi takuto Velku Noc vzdy rada zazila. Ale ne nebojte sa ja nabuduci rok pojdem ku sesternici an dedinu a tam to bude o inom. Tam vzdy byva super Velka Noc. Asi 100 krat sa tam mozem prezliekat. Ale nastastie nemaju potok . Takze skoncime len pod vodou zo zahradnej hadici a vedier. Ale enwadi aj to je super. Ja mam totiz vodu rada, cize mna troska i stve ze tato Velka Noc skoncila tak ako skoncila.

A tato Velka Noc nebola ina len v tom, ze ma nikdo neolial, ale aj v tom, ze snezilo. Asi prva Velka Noc co si pametam ze snezi. Sak na Velku Noc povecine nosime kratke tricka a gate a nie snowboardove bundy. No uz nech len prestava snezit. Nic si neprajem viac ako to, aby co najskor prestalo snezit. No mozno prajem. Hej prajem dve veci a to to aby bol SLOVAN znova majster a to i bude, to sa netrebat bat a este jednu vec a to ty ludia co maju vediet, ty ju vedia a iny nemusia.

 Blog
Komentuj
 fotka
galinka  24. 3. 2008 20:08
Tak vidím že nie som sama kto skončil nepoliaty tento rok

Ale spolužiak už sľúbil že mi to v stredu v škole vynahradí za pomoci zvyšku krúžku
Napíš svoj komentár