V poslednych dnoch len rozmyslam. Rozmyslam nad vecami ktore sa stali, nad ludmi, ktorych mam tak moc rada a pritom su strasne cudny, veciam co robia vobec nechapem a neviem preco. Rozmyslam nad tym a len ma to ubija, pretoze viem ze odpoved na to i tak nenajdem. Nenajdem a to ma moc trapi, aj ked neviem ako by som reagovala na to, kebyze viem co sa robi.

Zcalo sa to tym ze najprv som nechapala spravanie jedneho kamarata, na ktorom mi moc zalezi. Ja vam to tu i napisem v com som mu nepochopila. Rano ako kazdy den sme(ja,miso, kasel)stali pred skolou. Mno tam dole pri tom plote na tom chodniku. V tom ide Tomash s par svojimi spoluziakmi. Ja stojim ako vzdy chrbtom k zabradliu a tvarou ku skole. Zrazu sa otacam ze sa pozrem ci nikdo nejde. V tom zbadam ze idu oni. Ako velmi dobre uz viem kde rano pred skolou stavaju tak sa posuniem krok alebo dva k misovi a kaslovi nech mozu v pohode prejst po tom chodnicku. mno Tomash sile stredom ale posunul sa na bok. Preco to newiem. To by nebolo az take zvlastne. Ale zvlastne bolo ze on nesiel za mnou popri tom plote jak seci ostatny ale medzi mnou a chalanmi. A ako tak siel sa obzrel a strasne uskrny nahodil. Tak ho pozdravim a ani neodzdravi len sa uskrna. Vobec tomu nechapem.....A to ej prva vec nad ktorou rozmyslam.

Dalsia vec nad ktorou rozmyslam su moji kamosi, spoluziaci, vodaci. Vsetci su taky moc zvlastny. Vobec im nechapem. Nechapem tomu ako sa ku mne spravaju. Preco su taky odmerany voci mne. preco am vyse polka triedy ignoruje. A zo vsetkymi dobrymi kamaratmi sa len hadam.

Potom este nechapem tomu, preco veci co mam rada ma v poslednej dobe uplne nudia a tie co som neznasal ma bavia. Na treningu zboznujem jazdenie len v slalomkach, no vcera ma to vazne nudilo. Nudilo ma jazdit na vode a to je fakt cudne, pretoze ja slalomky a voda to k sebe ide. Kebyze tam neni Samo vcera ja ani nejazdim. Preto mu dakujem ze ma ani nie ez donutil ale ze mi azcal vravet vsetko jak uz su o necele dva tyzdne preteky a ze jak sa budem na nich spravat ked ich dokazim. Kebyze mi to nezacne hovorit ja ani nejazdim. Ja by som tam len tak sedela, nohy vonka z lode a hram sa s piesockom a vodickou. A v skole jak som nikdy neznasala na telesnej volejbal, tak teraz ma to docela bavi. Jhaj ja vazne netusim co to so mnou sa deje.Ale vazne som z toho debil.

Dalej este nechapem vcerajsiemu spravaniu uciteliek. Najme fyzikarky. To ze vzdy na mna bola dobra a mala ma rada to viem a som tomu rada. Ale to ze by mi vratila nedopocitany priklad na pisomke a este i povedala co si v tom mam opravit, tak to som este nezazila. Ona vazne vcera bola na mna dako moc dobra. A i triedna bola na nas celu triedu daka dobra. Sak nam dovolila napisat opravnu pisomku a to sa u enj tak casto nestava.

Tymto veciam vobec nechapem a ani newiem ci som vlastne tomu rada alebo nie. Aj ked odpoved na ne nepoznam radsej by som bola kebyze ich poznam. Kazdy kdo im aspon trochu chape tak by mi prosim pekne mohol napisat k tomu.

 Blog
Komentuj
 fotka
pee5  2. 4. 2008 18:17
hmm,,tak takéto stavy ešte budeš mať,,a musíš si nato zvyknúť,,skrátka nie vždy má každý svoj den,,a ak si myslíš že práve ty si natom najhoršie,,no tak sa zamysli nad tým prečo sa tí naokolo teba správajú inak,,možno ich len niečo trápi a preto sú takí akí sú,,aa učiteľky to je kapacita sama o sebe,,sú nevyspitateľné a ja viem o čom hovorím,,hm ten chalan,,no je divný ale ktorý neni??aa to že ťa začalo baviť to čo ťa nebavilo,,ved môžeš byť rada,,živote je predsa zmena,,,tak to berem s tým lepším nadhladom,,niečo sa končí a iné sa začíína,,
 fotka
tottif  8. 4. 2008 21:46
to vazne fyzikarka spravila? som ani nevedela...a triedna bola vazne nejaka dobra to som si aj ja vsimla..zeby jej zvysili plat???

A POTOM CO PRUZOVI HO ZNIZILI ? asi bo to boli protiklady same o sebe...triedna dobra a pruzo na neznesenie..
Napíš svoj komentár