19.03.2008....streda. Rano sa zobudim nachystam do skoly, vsetko pripravim a zistim ze mam este dost casu na odchod do skoly. Pocitac sa mi zapinat nechce, tak si zapnem telku, a akurat davaju pocasie.Prave ide pre Bratislavu, tak sa do toho zapozeram. Aj ked nikdy som tym meteorologom neverila, ale teraz vazne newem ci si vezmem radsej sveter alebo snowboardovu bundu na teplejsie pocasie. Davaju ez akoze am snezit tak sa rozhodnem pre tu bundu. No a nakoniec som urpbila dobre. Nikdy som newerila tomu, co hovoria meteorologovia, ale dnes predsa len mali pravdu.

Ako tak som sla po skole v elektricke a telefonovala som s kamaratmi, co sme sa s nimi dohadovali na to, kedy sa stretneme v lodenici, zrazu som sa pozrela von a vidim ze tam snezi. No po chvili to skonci. Tak sa i tak nakoniec rozhodnem pre tu vodu, a to nakonec nebol ten najstastnejsi krok.

Ako tak stojim pred lodenicou a tak slniecko svieti a uplne sa tesim ako an vode sa vyblbnem. No odrazu sa zotmelo. Vsetci sme si mysleli ze to je len a len tym ze sa blizia poobednajsie hodiny. Tak sme sa rozhodli, ze na tu vodu nakonec ideme. Poobliekali sme sa, povyberali z hangarou lode a slo sa. Asi 15 minut sme boli an vode, ked odrazu zacalo daco padat. Najskor to bol dazd, no po chvili sa to azs na snech zmenilo. Snezilo a snezilo, a my jak slacnuty sme v kratkych trickach jazdili. Ale poriadne sme sa vyblbli. Davno som nezazila daco take, ze sme jazdili an vode v snehu. Sak ja povecine nejdem na vodu kym neni nad 11 °C. No dnes som bola a snezilo. A celkovo davno som nezazila ze na Velku Noc by snezilo v Bratislave. Sak tu pomaly ani v zime nesnezi. NO a celkovo davno som nezazila ze by sa meteorologom vydaria ich predpovede pocasia. No ale co uz.

No tento tyzden je celkovo daky zvlastny. V pondelok a vcera ma starsne moc prekvapil jeden clovek, ktoreho poznam dlho a tot som od neho nikdy necakala, no daco cakala ale ne w takom mnozstve ako to spravil. No nevadi, zivot je nevyspytatelni.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár