To, co uz dlho bolo jasne sa zacalo plnit a i splnilo. Ako lahko (4:0 na serie) sme si poradili s MSHK ZILINA, o to tazsie to bolo s DUKLOU TRENCIN(4:3 na serie, aj ked sme najskour 1:3 prehravali). Stvrtfinale i semifibale uz bolo za nami a sup sa do velkeho finale. Finale, kde sme chceli skalicu, no nedostali ju.

Finale, co nie ej len medzi dvomi najlepsimi klubmi zakladnej casti. Je to finale v ktorom je velky boj medzi VYCHODOM a ZAPADOM. Medzi dvomi castami Slovenska, medzi ktorymi vzdy vladla rivalita. Jasne ej to finale medzi HC SLOVAN BA (majstrovska bratislava) a HC KOSICE(skur. vychod).

I finale sa nam fajne zacalo. Ved uz po dvoch domacich zapasoch a jednom zapase na zakazanom vychode to bolo 3:0 an serie pre NAS. No vtedy sa to zlomilo. Po stvrtom zapase bolo 3:1. No nam to nevadilo. Vsetci sme dufali ze v pondelok na SLOVANE, v nasom CHRAME SAMSUNGOVOM, vyhrame. No ono sa to nestalo. SLOVAN prehral i v pondelok a momentalne je 3:2 na zapasy. No dnes sa hra na VYCHODE a ja pevne verim ze tam vyhrame. Aj ked radsej by som bola, kebyze titul oslavimedoma, ale to by som nemohla ist ani v piatok na zapas ani potom cez vykend na namestie. Aspon dufam ze uz cez vykend je namestie potom. Som totiz v DK na pretekoch, tak setci povine drzat palce pretoze nejdem len kayak ale aj singla a to newem ako dopadne. Mno tak ale pre vsetkych by bolo lepsie vyhrat uz teraz, no dnes. No ale ak vyhraju az v piatok, ja s Matom som schopna si to i tam oslavit.

No a kebyze nahodou ten titul nevyhrame my ale zakazany vychod( co pevne verim ze sa nestane), tak nevadi, lebo ako uz nadpis vravi," MY TA SLOVAN NIKDY NEOPUSTIME". Navzdy verni mu ostaneme (no aspon aj a urcita skupina ludi, ktorych ej strasne dost). Vzdy si tam hlasivky vykricime a nasich chlapcov dopredu hnat budeme.


P.S. akujem TOMASHOVI, SEMIMU a ROMCOVI za to ze nosia do skoly slovanisticke mikiny a tricka a ze ma inspirovali k napisaniu takehoto clanku dnes v skole cez velku prestavku. DAKUJEM VAM MOC KRAT....teda vy alebo nieco na vas....

 Blog
Komentuj
 fotka
takzvany  9. 4. 2008 16:19
"velky boj medzi VYCHODOM a ZAPADOM" tu som prestal čítať
 fotka
seagull1  9. 4. 2008 16:19
SLOVAN FUUUUUUJ!!!! Belasa a modra, pre ko**ta dobra! FUUJ!!! KOSICE TO AJ TAK NATRU BLUEEEEAVE
 fotka
maja1491  9. 4. 2008 16:21
HC KOSICE(skur. vychod)-tvoj osobny nazor..... ale podla mna si to kus prehnala tymto,,,, ale ja držim Kosiciam a pevne verim že vyhraju,, co sa aj stane,,,
 fotka
tashira  9. 4. 2008 16:24
csssss....infantilnost a komercna bezcharakternost tisic
 fotka
bobi  9. 4. 2008 16:43
hanba slovanu, KOŠICE aj tak vyhrajú (!
 fotka
marienn  9. 4. 2008 16:47
belasa slachta



milujem slovan,chodim pravidelne.ne jak niektori co akurat pri finale zacnu pozerat hokej.. tiez stabilna belasa,co slovan neopusti nikdy.



my ten vychod aj tak zrusime

nene nezrusime nebojte........ale heslo je to pekne..



my tu ligu aj tak vyhrame.a ak ne, nabuduci rok idete belasi chlapci,sme s vami!
 fotka
pawlo  9. 4. 2008 16:58
Neviem či sa o tom ešte oplatí hovoriť - veď je to jednoznačné že KOŠICE budú masjtry!!!!!!!
 fotka
maja1491  9. 4. 2008 17:20
7. Pawlo



Neviem či sa o tom ešte oplatí hovoriť - veď je to jednoznačné že KOŠICE budú masjtry!!!!!!!





Súhlasím.

Košice vyhrajú.
 fotka
momka  10. 4. 2008 08:45
S tym skur. vychodom si to fakt prehnala.



Aj tak drzim palce Kosiciam. Dufam, ze vyhraju.
Napíš svoj komentár