No tak už je to tu. Zajtra sa nám začínajú prvé tohtoročné preteky v Liptovskom Mikulaši. Mrte sa na ne teším ale zároveň sa ich i bojím.

Teším sa preto že slalom ma baví jazdiť len na vode kde to žije. Valce, skoky, same vlny a bubláky. Na Slovensku ma baví len Čunovo, Mikuláš a Žilina. A tak celkovo mám Mikuláš rada. Avšak len lavý kanál zvaný Váh. Pravý, Oravu, z dusše nenávidím. A to som tam navyše ten pravý nikdy nešla. Jhaaj a pred pretekami si ho taktiež nebudem moct zísť. No a strasne sa bojím, že sa mi stane niečo také, ako minulý rok Rusom.

No chalani, deblisti, šli ORAVSKY. To je najťažšia časť celého kanála. Prevratili sa v ňom, nepodarilo sa im dvihnúť a skončili pricapený na mamute. Mamut je taký kameň. Mno a ich nadherná deblouka sa zacala lamat. Oni sa nemohli ani len pohnuť. Všetci žabáci k nim pribehli a začali im pomahať. No dako im to nešlo tak museli začať vypúšťať kanál. A nakoniec ich z tej lode museli vypilovať. Dáko sa nakoniec podarilo a chlapci ostali nedolamaný.

Strašný zážitok. Naštastie som to nevidela na vlastné oči, bo tú Oravu by som nikdy nešla. Aj kebyže ma všetci nútia. Tak teraz povinne držať palce nech sa mi dačo podibné nestane. Nech moja zelená loďka ostane celá. Asi to vydím tak, že vykúpem ešte v prvej vani nech ten oravský radšej ani nejde. Ale nie to si nemožem dovoliť. Jhaaj no nervy mám riadne. Tak ja Vás potom v pondelok o celom vykende poiumformujem a dúfam že to bude šťastný výkend. Pretože tá voda ma asi len šesť stupňou. Bratislavská má dvanásť a keď som včera naschval eskymovala aby to potom nedopadlo moc zle tak mi bolo dosť zima na uši. Tak v tom Mikuláši možnu zmrznú. Ale to je teraz nepodstatné.

Tak všetci pekne povinne držťe palce nech sa neprizabijem.

 Blog
Komentuj
 fotka
dia  25. 4. 2008 13:19
Dobrým zvykom je na začiatku (alebo na kocni, lepšie jak vôbec) spomenúť o čom píšeš... v Tv. prípade o aký šport ide. Možno je to v tom, že som blondína, ale trvalo mi dosť dlho kým som zistila o čo vlastne ide...ja len tak... a držím palce
Napíš svoj komentár