Vcerajsok sa zacal ako kazdy iny den. Ako kazdy iny stvrtok. Rano odchadzam do skoly a uz viem ze tam budem trcat do tretej. No ano nechcela som zacat pisat blog o mojom cerajsom dni, ale o dacom inom. O nasich genialnych chlapcoch z 9.B. Ty co ma pozanju si uz urcite myslia o kom to bude, ale mylia sa. Teraz len o Semim a Patovi.

No sestu hodinu mali hudobnu. Ucitelka hudobnej je uplna krava nikdo ju nema rad po kazdom ziape. A v tejto triede tuto hodinu nebola vinimka. Ona ich z duse nenavidi, kazdemu furt vravi ez to najhorsia trieda na skole(dokym bol moj braxa na nasej skole tak ejho trieda bola najhorsia podla nej). No dosla ta ucitelka do triedy a zacala im nadavat do debilov nevychovanych imbecilov a pozanmky zacali lietat. V tom sa tyto nasi dvaja vsade oblubeny chlapci neovladli a narovinu jej powedali co si o nej uz dlho a seci myslia. Seci si to o nej myslia, ale nikdo jej to newie narovinu powedat teda vie co sa patri a preto nehovori. No doteraz sa setci pekne krotili. Ale oni to cera uz nevydrzali. Aj ked seci vieme ze 9-taci yb sa uz mali vedet krotit. A vazne im to za to nestalo. Dva na konci roku v devine. No chudaci. Strasne moc ich lutujem. No ale pome na to co jej powedali. No pekne ju poslali do pi** a este jej i powedali ze je jebnu** pi** .No mali pravdu aj ja som toho nazoru. Len chudaci si to teraz posrali.

No aj ked to tu vyzera z casti ez ich odsudzujem neni to tak. Ja ich neodsudzujem ale som presne toho nazoru co oni. Len oni maju blbe ze im rupli nervy cera. Ale mastastie maju taku fasa triednu ako maju. Bo kebyze maju to co mi tak chudaci to maju o dost horsie jak teraz.

 Blog
Komentuj
 fotka
martinka1112  18. 4. 2008 15:32
Skús pridať trošku diakritiky a bude to fajn,...
 fotka
endre-silentname  18. 4. 2008 15:49
jj ... tú diakritiku ozaj treba... potom sa to stáva nečitateľné.
 fotka
takzvany  18. 4. 2008 15:49
zhoršená známka zo správania na konci deviateho ročníka je úplne nedôležitá, nikoho nezaujíma aké známky si mala na konci roka
 fotka
sasunka  18. 4. 2008 16:09
Ano s tou diakritikou mate pravdu.....dalsi pisem s nou
Napíš svoj komentár