Teda lepsie povedane nie super skolsky dnicek ale super hodina telesnej. Aj ked hodiny telesnej v laske nemam, pretoze fakt velke somariny tam robime, tak ta dnesna bola super.

Asi to bude tym ze sme nemali ucitelku a boli akoze spojeny s chalanmi, lenze ich ucitel tam len pri nich bol, nam dal lopty a viac sa nestaral. To bolo dobre.

Par bab zacalo hrat s fudbalkou jednodotyk par daky volejbal a dalej uz ani neviem. My no teda ja, Megy, Miska, druha Miska sme najskor zacali si len tak pinkat volejbalku. To ich vsak prestalo abvit kedze ja taky velky antitalent na volejbal som to furt kazila a vyhovarala sa na slnko co svietilo cez okno.

Ked sme prestali s pinkanim tak sme sa zacali byt o loptu. Daco akoze rudgby. Na tom sme sa sak len supovali a ani sme newedeli co vlastne robime. Tak jasne ze Megy ti hned prestalo bavit. Ale boal to supa sa smiat behat trhat loptu a setko dokopy.

Jak sme si sadli sme zacali spominat na stare dobre casy. Casy ako male deti. Nehovorim ze teraz nejsme ale to sme boli este mensie. To bolo tri roky vzad. A nakoniec sme sa zacali byt jak macky. Haluzne to bolo, moc haluzne. Len z toho mrte ruky stipali. A nakoniec sme zacali po poriadnom byti uzatvarat mier. Jasne ze ja som bola cely den uplne mimo a ani som nevedela co robim. A pri tom uzatvarani mieru sme sa este viac pobili ako pred tym. Ale nakonec kazdy s kazdym. A este sme i Kosovo a Srbsko pospominali.

My sme stihli setko. a to sme na to mali len 45 minut. No ani tolko ne dajme tomu ze 35. Ale telesna skoncila a hor sa znava do triedy poctivo sa zemepis ucit. Bleeee. Aj ked v stredu bude taktuez chybat a podobnu telesnu si mozeme dakedy este zopakovat.


No a ne len ta telesna bola dnesny den super. Cely dnesny den bol daky super. A asi prvy krat ma v skole nenastvalo ked nas velky Slovanista Tomash zas zacal spominat Trnavu a tvarit sa ze Trnava naj, nevadilo mi, ze som mala cely modry zeleny a zlto-cerveny jazyk od lizatiek a dokonca ani to ze bola pisomka na matike. Jaaaj proste dnesny den bol supeeeer a dufam ze i zajtrajsi bude.

 Blog
Komentuj
 fotka
tottif  10. 3. 2008 20:08
no pekne sice ja vobec neviem co ste cez tu telesnu robili bo ja som si s mery stale loptu kopala a tak...ale uz aspon ciastocne teda viem co ste robili...
Napíš svoj komentár