Teraz, prvy prazdninovy den, ked tak sedim pred pc,poriadne si ani nemam s kym pisat a v telke prave skoncilo Seven Heaven, zacinam spominat a hned to aj davam sem. Spominam na vsetko, no najme na moje extra dlhe telefonaty s MEGY, ked sme spolu dokazali bez temy rozpravat aj cele hodiny. Niekedy aj viac. Viem, ze pre nezainteresovanych sa to bude zdat trapne a co ja viem co, ale aj to sem i tak dam.

1. Rozhovor: Ja, Matus, Miso a Veronika sa rozpravame o hviezdach(tych na oblohe) a pritom rozpravam do telefonu s Megy. Sme hladali najsilnejsie svietiacu hviezdu a nakoniec sme prisli na to, ze to bude kandelaber disappointed: a na tom sme sa supovali jak newiem co, pretoze oni vobec nepoznali slovo kandelaber . No a tento rozhovor trval asi tak 30 minut a z toho asi 15 sme sa smiali jak nahuleny, pritom sme v sebe nic nemali.

2. Rozhovor: Sme sli s Merasic do Kapiniec a z tade sme chceli ist ani newiem do kerej mary. No tom sme sa uz nedostali. Dosli sme do kapiniec do zastavky, otvorili sampon( to je take domace vino) a zacali pit blbnut a co ja viem co. Matus uz bol staty jak newiem co a Veronika tiez. No i tak sme isli dalej. Cez rolu( kde bolo blata ako keby ze prsi mesiac v kuse), kde sme sa cely zaspinili od blata. Zrazu mi zacala hrat velmi dobre znama pesnicka. Wake me up when September end od Green Day. Mam to totiz ako zvonenie. Pozrem na monil a kdo iyn ako Megy by mi volal v sobotu vecer. Dvihnem ju a ona chvilu len pocuva, o com sa bavime. V tom my ostaneme ticho, tak sa Megy zacne vsetko vypytovat a ja jej to s radostou vyrozpravam. Potom sa rpzpravam i s nimi i s Megy. Vsetkym si milim mena, po vsetkych ziapem. Matusovi sa daco stalo, tak ako dobra sesternica idem za nim mu pomoct. Mobil niekomu podam a zrazu medzi vsetkymi koluje a po asi hodke sa mi dostane spet. Vtedy zistim ze skoro seci s nou volali a ake bludy jej navraveli . A ta cesta domov potom jak som sa od okresky sama tou tmavou ulicou vracala spet ked som sla vykopnut Mura, okolo toho cintorina co to tam vyzeralo jak kebyze je tam dakdo obeseny. A jak som sa vratila som hend spet sla mobil sa mi vybil tak s Megy dovolane.

Mno a tych rozhovorov bolo este viac a viac len sa mi to sem uz dako nechce pisat, no nezeby nechcelo ale mam teraz daco ine na praci.

P.S. : Vazne viem, ze nezainteresovanym to nic nevravi a vyze ra ako starsna traposina, no my sme sa vtedy na tom bavili a i etraz, ked si to ty ludia precitaju sa rozpametaju a zasmeju znova. Veronika, Muro, Dano( maly alkoholik), Miso moj genialny bracek a a ty najsupernejsi bratranci aky len mozu byt Tomas a Matusko, dakujem vam za tu azbavu co sme vtedy, no nie len vtedy spolu prezili a i anbuduce ked sa seci pokope stretneme daco podobne podnikneme. Nebojte.

 Blog
Komentuj
 fotka
zuzanne112  20. 3. 2008 12:27
ja milujem dlhe telefonaty..ale tie ucty za to,a potom ako ma boli prave ucho-ho mam otlacene z mobilu - ale je to super!
Napíš svoj komentár