Mno tak vážne neviem ako mám začať písať. Tak no začnem asi tak že zas raz som dnes bola jazdiť na bráne(no to je také miesto u nás na rovnej vode). No ale ked je vysoká voda, tak sa tam robí taký dosť dobrý bublák(to je taká blbosť na vode ako kde sa voda vytrepáva na povrch, opak výru. To asi viete čo je výr).

Mno a sme tam tak jazdil úplne super sme blbli, no my sme poctivo trénovali. Ved mi aj bolo povedané že jedného dňa budú odomňa luudia ho odkukávať a štýl jazdy sa odkukáva len od majstrov sveta a europy , alebo olympijských výťazou. A nakonci ekd už nás moc nebavilo jazdiť, sme začali robiť eskymakou(akože sa prevrátiš a potom sa spolu s lodou otočíš späť). No a kedže po prvých dvoch tohtoročných pretekoch som si v eskymovaní nebola moc istá, tak som musela trénovať ich. A neodradila ma ani 14°C voda. No a ked som chcela aby sme čo najskôr šli do Cunova(jhááj ja milujem Cunovo) tak som musela dvihnúť troch eskymákou v strede tej veľkorieky, čo preteká našou BRATISLAVOU, čiže v strede DUNAJA. No a mne sa to podarilo. KKS ja som jaká happy bo teraz na mňa naši chalani nejsu nasratý. No ale i tak som si veeeeľmo dobre zaeskymovala. Na bráne v bubláku, ked som sa pokúšala zatápať a kedže to skoro vôbec neviem, tak bolo isté, že budem dvíhať. Jhaaaj ale tak dobre som si dávno nezaeskymovala. No ale tak na bráne dobre bolo a jak mi tréner že mám eskymovať na ľavo, ale to aj newiem, tak som si prichystala pádlo na ľavo a potom som rýchlo prehodila na pravo pod vodou. Tak ale našťastie si to nevšimol, bo to by neskončilo najlepšie.

Tak už sa teším, kedy moja genialna zelena lodicňčka STING S od VAJDU zase ocíte studené a divoké pereje Cunovského kanálu. Jhááj mno dúfam, že ju nerozbiem bo tatík bude zas nervniť.

Inač nevedeli by ste mi niekdo poradiť s čím sa dá prichnutý prach s vodou odstrániť od veci....dáka handrička s niečim. No dopredu dakujem ľudom čo mi pomôžu.

tak a nezabúda sa ESKYMAKY, BUBLAK A VALCE 4EWER....

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár