Konečne sa blíži leto a s tým spojená moja obľúbená atmosféra. Skoro každý týždeň je tu nejaký festival.

Otvorenie festivalovej sezóny začína tradične na Zelenej vode. Na Topfeste (alebo ak chcete Rockfeste som bola prvý krát minulý rok a musím uznať, že to stálo za to. Dva skvelé dni plné hudby, zábavy a piva. Musím veľmi oceniť výber piva, Staropramen bol skvelý a dúfam, že zostane nezmenený aj tento rok Popravde najviac ma dostal Polemic no a samozrejme Kabát. Polemic poskytol svoju tradične dobrú show, pri ktorej ich nemusíte mať radi (ja ich ale zbožňujem), nemusíte byť opitý (to som vtedy ešte nebola) a predsa sa výborne zabavíte. No a Kabát nemal chybu a verím, že to tak zostane aj tento rok. Veľmi ma potešila tohtoročná zatiaľ známa zostava na festivale. Ako fanúšička slovenskej hudby som nadšená. Moja srdcovka Para, Slíže, ktorým sa po dvoch nie veľmi vydarených albumoch konečne nový vydaril, Puding Pani Elvisovej, Hudba z Marsu, Zóna A a mnohí ďalší. Len stále dúfam, že pribudne aj Polemic, lebo bez nich by to nemuselo byť úplne ono.

Hneď týždeň na to je tu Hodokvas. Nechcem sa príliš chváliť, ale prejavila som sa ako veľká šikulka , lístok mám už od januára za 777,-. Hlavné je, že teraz budú všetci trepať, aké sú drahé lístky. Sa naučte, že na festy treba myslieť trochu skôr. Takže a na čo sa tešíme na Hodokvase? No konečne môžem napísať, že bude Polemic. Neviem sa dočkať. A ďalej zo slovenskej scény: Puding Pani Elvisovej nám predstaví Majkla Džeksna, Slobodná Európa povie, čo dokázala analýza, že sme len národ Hotentotov nám odkáže HT a Karpina sa s nami podelí o svoj názor na náš národ, na najväčšiu dieru sveta a podobne. Čiže máme sa na čo tešiť. A aby som nezabudla, headlineri stoja tiež za to. Veď kto by nebol rád keď uvidí naživo Sex Pistols alebo Cypress Hill. Takže vidíme sa v Piešťanoch

Medzitým bude treba ísť do práce a pripraviť sa na ďalší fest, na ktorý sa chystám a to Rudava. Minulý rok bola celkom fajn, takže uvidíme čo to dá tento rok. Cez deň kúpanie v bahnitej rudavskej vode a večer skupiny ako Polemic (veľmi ma tým potešili), Para (zase raz budú určite super), Chikilikitua, Slobodná Európa a podobne.

Dúfam, že postíham aj iné festy, veď tri sú strašne málo a treba sa predsa riadne vybúriť

 Blog
Komentuj
 fotka
transplantovana  31. 3. 2008 20:47
ooo ano, zelena voda mna tam dostala najviac Slobodka a ta ich pojazdna cajovna..

a este vrelo odporucam HardFest
Napíš svoj komentár