A uvidela som na ňom meno.......

Dávid. Okamžite mi na tvári začal pohrávať úsmev ako som sa potešila. Bolo príjemné vedieť, že sa o mňa niekto ako je on bál. "Áno" zdvihla som to mierne prispato, ale predsa som sa tak necítila. "Ahoj Dani. Ako sa cítiš? Je ti lepšie? Veľmi si ma vystrašila" začal na mňa sypať otázky, pomaly som ani nevedela, na ktorú skôr odpovedať. "Uf spomaľ trochu, už som sa stratila tak pekne po poriadku. Cítim sa dobre len ešte trochu unavene." Povedala som a normálne som do mobilu počula ako si oddýchol. "Tak dobre Dani. Ešte sa vyspi veď určite sa ešte vidíme." Povedal s úsmevom.
Rozlúčili sme sa a ja som si vtedy spomenula na sms od Tomáša, asi by sa patrilo mu odpísať, prebehlo mi hlavou.
°Ahoj. Ja som Daniela. Nevadí, že si sa cez víkend neozval. Ja som si v nedeľu poležala v nemocnici. Dnes ma pustili domou. Tak dúfam, že sa ozveš ahoj Daniela.° odpísala som a zišla do kuchyne niečo zobnúť, lebo mi začala škvŕkať v žalúdku. Zobrala som si do izby na jedenie jablko a jahody. Ja viem nič moc ale v tomto teple mi nechutí jesť. Na pitie som si zobrala rovno celú fľašu minerálky aby sa náhodou nestalo nedorozumenie ako v nedeľu. (pre vysvetlenie v príbehu je už pondelok J) Prihlásila som na internet keď mi zrazu zapípal mobil. Samozrejme to bola sms od Tomáša.
° No tak to mi je ľúto, čo sa ti stalo? Ak sa smiem spýtať? A nemyslíš, že by sme sa mali trochu spoznať keď už si píšeme? T° napísal a ja som sa usmiala.
°To by bolo pekné spoznať sa J. Tak bolo mi to, že som v tejto horúčave tak trochu zabudla piť a bola som dehydrovaná. Ale už je to v poriadku. N° odpísala som a čakala.
°Tak to si teraz na seba musíš dávať trochu pozor. Tak ako to bude s tým naším spoznávaním? T. ° odpísal medzi tým mi na nete napísal David ale to som trochu odignorovala. Čo nebolo odo mňa veľmi pekné ale odhlásila som sa tak to hádam nejako uhrám pred ním.
°Mohol by si sa pýtať čo ťa zaujíma a ja by som odpovedala ak ti to tak vyhovuje J N° odpísala som a zase čakal.
°tak dobre zo začiatku niečo typu z kade si?° nenápadný to človek.
°Som z Fiľakova a ty?° tiež by ma to zaujímalo J
°Tiež som z tadeto, to je náhoda nemyslíš? Chlapca máš?° tak to sa mi nejako nepáčilo ale nevadá odpísala som aj tak.
°Nie nemám a ty dievča?° keď on tak aj ja.
°Už nie vtedy, keď som ti omylom zavolal som sa mal stretnúť s mojou už teraz ex priateľkou no tá mi to nezdvihla a tak som normálne zazvonil a pristihol som ju z iným to ma trochu vytočilo tak sme sa rozišli.° odpovedal mi a ja som si hneď začala v duchu nadávať aká som krava, že som sa na to spýtala.
°No tak to mi je ľúto. Určite si si to nezaslúžil od nej.° fakt mi to bolo ľúto.
°To nič ja som sa už cez to preniesol. Chcel som sa ťa spýtať keďže sme z toho istého mesta či by sme sa nestretli čo na to povieš?° tak nad týmto som sa veľmi zamyslela, ale čo už hádam za jedno stretnutie nedám nič. A preto som odpásala, to čo som odpísala.
°To by bolo pekné. Aspoň by sme sa nemuseli spoznávať cez mobil nie? J Tak povedz kedy a kde.° hneď na to mi odpísal.
°Čo takto zajtra a o nejakej druhej poobede v obchodnom dome v kníhkupectve tak sa stretneme skorej ako hocikde inde nie?° tak s týmto som musela súhlasiť.
°Tak dobre súhlasím idem už spať tak dobrú noc zajtra.° Ani som si nevšimla a zrazu sme si písali celý deň najvyšší čas spať.
Ráno som sa zobudila o jedenástej išla som sa osprchovať a pripraviť. O jednej som išla k obchodnému domu ešte som si sadla na kolu. Keď som sa pozrela tak bolo za 5 minút dve hodiny. Čo znamenalo, že je najvyšší čas vyraziť k kníhkupectvu a keď som videla to, čo som videla skoro som spadla na zadok. Priamo pri knihách s tématikou fantasy som videla.....

 Blog
Komentuj
 fotka
lovekatherine  2. 4. 2013 17:10
juuu, neviem sa dočkať ďalšej že to bude ten chalan do ktorého nabúrala v parku
 fotka
sasa753  9. 4. 2013 23:05
ďalšia kapitola je na ceste
Napíš svoj komentár