Ráno ma mamina budila už o ôsmej, pretože ona vie ako dlho mne trvá kým sa vychystám aby sme mohli ísť niekde do obchodov. Obliekla som si fialové tričko okolo krku so striebornými trištvrťákmi. Dala som si fialový opasok, strieborný náhrdelník s príveskom ako kríž a fialový prsteň v tvare srdca. Na hlavu som si dala striebornú baretku a obula som si fialové baleríny. Decentne som sa namaľovala. Do striebornej kabelky som si zbalila mobil, peňaženku, kľúče. Zdola som už počula ako sa mamina rozpráva s niekým.


Asi už prišla Andy, pomyslela som si a zbehla som schody. Nastúpili sme do auta a išli sme smer nákupy. Asi o takú pol hodinu sme zastavili v podzemnej garáži najväčšieho obchodného domu aký som kedy videla.

Prešli sme takmer všetky obchody keď sme sa unavené zložili v reštaurácií aby sme sa najedli a oddýchli sme si prišiel časník a objednali sme si jedlo a pitie. "Tak čo dievčatá páči sa vám dnešný deň?" spýtala sa mamina kým sme čakali na objednávku. "Áno, páči a veľmi. už dlho sme spolu nikde neboli" povedala som. "Tak to som rada. Mám taký nápad ešte by sme si mohli zájsť do kaderníctva, na manikúru a pedikúru čo vy na to?" Tak toto sa mi až veľmi páčilo. "To by bolo úžasne pani Slušná" odvetila Andy a usmiala sa. Keď sme sa najedli išli sme sa dať upraviť. Bolo deväť hodín a my sme nasadali do auta aby sme už mohli ísť domou. Bol to dlhý a vyčerpávajúci deň. Andy sme vysadili pri dome. Ešte som jej pomohla s taškami, pretože sme toho naozaj veľa nakúpili. Doma som tašky dala do izby s tým, že ich zajtra vyložím išla som sa osprchovať a ľahla som si do postele. Pozrela som sa na mobil a boli tam sms - ky. Prvá bola od Tomáša: Ahoj Danielka. Ako sa máš? Nezašla by si zajtra do kina? Tak táto správa ma potešila. Hneď som mu aj odpísala: Áno veľmi rada pôjdem do kina. povedz kedy a kde sa stretneme . Druhá sms bola od Dávida a v nej stálo:

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár