Začalo to v jedno ráno, keď som mala problém vstať z postele. Nemenovaná osoba mi povedala, že môj pes by sa mal pri mne zle a veľmi ma to rozčúlilo no nedala som to najavo, pretože aj napriektomu, že mi toto povedala ju mám neskutočne rada. Potomm to začalo tým, aby som cvičila. Ja si sem-tam zacvičím ale nejako nemám dotoho motiváciu a mám depresie. Ja viem, že pre cukrovkára druhého tipu platí to, že by mal viac vydať ako prijať o tom sa nehádam.
Potom ma niektorí ľudia urážajú, že som tlstá. Ja niesom lenivá a bola by som rada keby si tí ľudia uvedomili, že tučná som aj kvôli tomu, že som chorá. A čo sa týka vstávania ja niesom lenivá vstávať ale jednoducho mám problém ráno vstať a neviem čo môže byť tomu na príčine, lebo ajkeď chodím skoro spávať tak sa mi nechce ráno vstávať a potom mám z toho problémy.
Veľmi by mi prospelo keby som si našla na birdzi dobrú kamarátku, ktorej by som sa mohla zdôveriť s akýmkoľvek problémom a a keby sa z nás časom stali dobré priateľky a aby sme sa mohli navštevovať, pretože sa cítim osamelo v tomto byte. Je to jedna výhoda, že bývam sama. Aspoň mi nikto nerozkazuje, že kedy mám čo spraviť. Spravím to vtedy, keď uznám za vhodné. Nechcem vás nudiť ale potrebovala som si vyliať srdce, pretože nechcem tu vrieskať na celý byt ako ma všetko štve, aby mi susedia neprišli búchať na dvere.
Ajkeby sa občas patrilo zakričať si riadne od srdca ale fakt sa bojím, že by prišli susedia a vynadali by mi tak radšej napíšem nejaký článok. Veľmi sa poteším ak nájdem úprimnú a chápavú kamarátku. Skamarátim sa s hocikým na veku mi nezáleží. Ide mi len o to, aby ma vedela pochopiť a povzbudiť.

 Skutočný príbeh
Komentuj
Napíš svoj komentár