Niekedy mám chuť Ti vysvetliť, ako veľmi veľa pre mňa znamená, keď mi hovorievaš, že Ti chýbam. Keď mi píšeš, ako čakáš na to, aby už bol ten deň, keď sa konečne zase stretneme.
A niekedy Ti chcem povedať, ako strašne a neuveriteľne Ťa chcem práve v tom momente objať, pretože si povedal niečo krásne, sladké a romantické.
Och, a opísať tie pocity, ktoré mám, keď sa na mňa pozrieš a povieš mi "si krásna".
A keď si uvedomujem, že som vždy túžila po chlapovi, ako si Ty - po tom, ktorému budem chýbať a nebude sa hanbiť to povedať, po tom, ktorý mi bude chcieť neustále hovoriť, že ma miluje a sám od seba, bez toho, aby to zamýšľal to dokazovať každým skutkom, ktorý cez deň urobí.
A ako strašne rada by som Ti slovami opísala, čo za akrobatické kúsky mi robí žalúdok, keď na mňa pozrieš tými zelenými očami.
Prešiel štvrťrok, odkedy sme vo vzťahu a ja sa stále cítim úplne rovnako ako v prvých dňoch. Pozerám sa na Teba a hovorím si, že si pre mňa dokonalý, visím na Tebe očami, keď sa smeješ, roztápam sa vovnútri pri každom Tvojom nežnom slove.

A toľko strašne veľa vecí by som Ti chcela takto vysvetliť a porozprávať, ale keď na to neexistujú slová.
Porozprávala by som Ti, ako pre mňa znamenáš celý svet a ako je to všetko na neporovnanie s čímkoľvek, čo som zažila predtým, ako ľutujem každú chvíľku, ktorú netrávim s Tebou a zároveň mi chýbaš tak, že ma to nebolí v srdci, ale chýbaš mi tak krásne, že ma to v ňom blaží a som ešte šťastnejšia, že Ťa mám.
Ako Ťa nechcem nikdy nechať odísť a aj po takej krátkej dobe si už neviem predstaviť, žeby si nebol v mojom živote.

A práve preto, že na tie veci, ktoré by som Ti všetky chcela povedať neexistujú výrazy a slová, práve preto sa zajtra k Tebe iba poriadne blízko pritisnem, budem sa na Teba pozerať a šepkať Ti úplne všetko krásne, na čo si spomeniem.
Ešte čo najviac takýchto krásnych mesiacov nám želám, láska moja.
Ďakujem, že Ťa môžem mať vo svojom živote, pretože teraz mám plnohodnotne a šťastne pocit, že žijem. Vďaka Tebe.
I keď na to nemám slov....
Na lásku k Tebe nieto slov.

 Blog
Komentuj
 fotka
antifunebracka  10. 4. 2012 16:50
povahovo PRESNE po takejto zene som vzdy tuzil
 fotka
sarah_whiteflower  11. 4. 2012 20:22
@antifunebracka Takých je dosť, toho sa nemusíš báť
 fotka
jaro1991  30. 10. 2012 23:21
@antifunebracka Nuz, lebo mi chlapi sme take svine, co cakaju uznanie a vdaku za vsetko to, co pre vas, zeny, robime...
Napíš svoj komentár