Ako si raz povedal, "odísť na fest a lístky nechať doma môžeme len my, prisadnúť si náhodou k ľuďom, čo smerujú na náš fest (áno, tým vlakom sa išlo minimálne na 2 festy), opiť sa snimi skôr ako sa zoznámime a stráviť s nimi celý víkend môžeme len my...". To je všetko pravda, ale tak málo toho zase nebolo, tak nebuďme malicherní.

Len my dokážeme v jeden deň neuveriteľne zmoknúť až do poslednej nitky a na druhý deň sa spáliť natoľko, že sa šúpeme z kože ešte týždeň.
Len my sa môžeme na punkrockovom festivale ostreľovať kôstkami z čerešní a vyrobiť si frisbee z držiaka na pivové poháre.
Len Ty s Paľom sa dokážete deň po dni vystriedať v tom, kto koho ťahá opitého do stanu.
Len Ty sa dokážeš počas koncertu Divokého Billa skamarátiť s SBSkárom a vypiť mu pivo.
Len ja dokážem zaplatiť za jeden taxík v rámci Piešťan osem eur a nehádať sa za sumu.

Len my si dokážeme do stanu nasáčkovať vyše 20cm vysoký matrac, aby sme spali na mäkkom a na suchom.
Len Ty ma dokážeš o pol štvrtej ráno poslať zo stanu dole do krčmy s kamarátom na pivo, a len ja sa dokážem vrátiť o pol ôsmej v ruke s džúsom a vodkou.
Len Ty dokážeš zobudiť pankáča po nočnej a zhruba dvoch hodinách nekvalitného spánku, aby sa s nami išiel pozrieť na kapely, ktoré chcel vidieť. Jaj, a zabudla som povedať, že bol aj po opici.
Len my dokážeme preskákať trištvrtinu Olympicu s absolútne spálenými plecami a svietiť si pritom diódkami strčenými v paličke, ktoré som familiárne nazvala "svietiaca p**ovina".

Len my sa dokážeme ráno spoločne prebudiť a spoločne si povedať, že "dnes sa nejde do práce, pretože nás to desivo nebaví".
Len Ty si schopný vypraviť sa na nočnú, ktorú napokon nemáš a áno - len ja som schopná pri spoločných nákupoch mať na papieriku napísané tri veci a vrátiť sa domov s traktorom plným nákupu.
Len my dokážeme spolu prežiť kompletne celé prázdniny, a predsa si už po dni či dvoch, čo nie sme nonstop spolu chýbať.

Dnes je to úplne hlúpy a nepodstatný tretí deň, čo nie sme stále spolu, a spomínam na najkrajšie leto, aké som kedy vo svojom živote prežila. Na výlety po Terchovej, na Kelta za 50 centov vrátane zálohy za fľašu, na "môžeme si tu položiť pivo, kým ho dopijeme?" v terchovskej reštaurácii, na pochody do Kauflandu a stopnutý "taxík" naspäť do Lodenice, na to, ako sme sa vedľa seba zobúdzali a ako si ma ponáral do vody na kúpalisku, hoci som kričala, aby si to nerobil a napokon som si na to zvykla...

Na objatia, zážitky, nezabudnuteľné okamihy, dokonca aj na hádky. Ešte to ani poriadne neskončilo, a už mi to všetko chýba. Som nenásytná, však?

Práve preto by malo čo najskôr začať nové leto. A zase s Tebou. Lebo momentálne to s nikým iným nemôže byť krajšie a ja ani nechcem, aby to bolo inak.

A hoci som Ti dnes na krku presne päť mesiacov a hoci je dnes strašne blbý deň, tak chcem, aby si vedel, že nebyť Teba, tak nikdy, naozaj nikdy neprežijem také úžasné leto.

Lebo som v ňom doteraz mala najviac slnka, ktoré svietilo z Tvojho úsmevu, aj keď vonku zúril najväčší dážď, ktorý nás zlial medzi Tublatankou a Kabátom...

 Blog
Komentuj
 fotka
titusik  7. 9. 2011 22:27
toľko.
 fotka
sarah_whiteflower  7. 9. 2011 22:31
@titusik Ď.!
 fotka
acvd43xa7w  10. 9. 2011 15:42
fascinuje ma, ako dokazes v podstate alkoholicke zazitky tak uzasne opisat, ze mam pocit, ze si vlastne anjelik
 fotka
antifunebracka  14. 9. 2011 00:15
dalsi zo zastupu spomienkovych blogov?
 fotka
sarah_whiteflower  14. 9. 2011 12:03
@acvd43xa7w Presne tak! Pretože vedieť piť alkohol je vlastne umenie!



@antifunebracka Snáď aj ja mám po dvoch mesiacoch nárok na to napísať nejaký blog Aspoň nepíšem o Demitrovi, ako je to teraz na Birdzi v móde. Či to znamená, že nie som in?
 fotka
antifunebracka  15. 9. 2011 13:08
a kde som povedal, ze je to zle? len je to taky tvoj trejdmark
 fotka
sarah_whiteflower  15. 9. 2011 13:14
@antifunebracka Keďže píšem blogy z reálneho života, logicky sú to väčšinou spomienky
 fotka
antifunebracka  15. 9. 2011 13:24
jj, lenze ini si vacsinou vyberu 1 prihodu a o tej sa detailne rozpisu. ty ich zas spomenies 313, ale kazdu len 1 vetou... taka neobvykla spomienkova mozaika
 fotka
sarah_whiteflower  15. 9. 2011 13:27
@antifunebracka Hej, pomáha mi to zapamätať si okamihy, na ktoré by som si za iných okolností nespomenula Ale môj najnovší blog je iba o jednej príhode! Ten si prečítaj, to nie je môj trademark... teda, vlastne je. Ale inak ako tento
Napíš svoj komentár