Nemám sa komu posťažovať, lebo v tomto byte ani vrátane mňa momentálne nikto normálny nie je, takže sa posťažujem vám. Ani o vás si nemyslím, že ste normálni, ale momentálnemu účelu to dokonale poslúži.

Dnes o pol tretej nad ránom (keby som chcela byť presná, tak bolo niečo pred týmto časom, ale to je šuma fuk) som sa zobudila na to, že môj ľavý bedrový kĺb mi niekto píli zubatou pílkou. Bez narkózy. Striedavo sa mi aj napriek bolesti vtieravej asi ako zvučka autíčka Family Frost darilo zadriemať a zase byť hore a pyskovať ako chorá vrana, že som celý Papuča fest spala iba na jednom boku, lebo sa mi na ňom menej šmýkalo smerom z kopca a zadovážila som si tak zápal kĺbu alebo prinajlepšom nejaké tie zapálené šľachy a svaly.

Aby toho nebolo dosť, ráno som sa na seba pozrela do zrkadla a zistila som, že vyzerám ako debil. To neveštilo nič dobré. Trikrát sa mi zadrhlo cédéčko Simsov, keď som sa chcela hrať, a omylom som upálila mojej rodinke mladšieho syna, ktorý sa snažil uvariť na obed opečené sendviče so syrom. Boh žehnaj jeho duši...

Následne som sa dozvedela, že mojej polovičke deratizéri nastriekali nejaké veci, vpálili mu do izby bez povolenia, že sa musí z intráku vysťahovať asi o sto rokov skôr, než predpokladal, a že odo mňa chce, aby som s ním absolvovala 25minútovú "prechádzku" z privátu na intrák. Posekali sme sa, potom sme sa upokojili, stretli sme sa na stanici, kde ma prepadla taká zlá nálada, až to nebolo možné, trochu mi ju zlepšil obed a jeho prítomnosť, aby som vzápätí prišla domov...

...a aby sa v tom momente spustil lejak s víchricou a krúpami. Asi by ste si za normálnych okolností povedali, že mám byť rada, že som nebola von (čo samozrejme aj som, ale...). Ja sa bojím búrok. Vo všeobecnosti. Som v tomto ako malé decko, najradšej by som zaliezla pod posteľ (kebyže sa nebojím, že tam ma zožerie bubák alebo prerastený pavúk) a cmúľala si palec. A tie krúpy mi trieskali rovno do parapetu a do okna. A skoro dve hodiny.

Zistila som, že sa mi stále neohlásili ani z dvestosedemdesiatej brigády, na ktorú sme reagovali a zúfalo dúfali, že nás už konečne niekto zamestná. Následne som zistila, že sa strašne nudím a neviem si vymyslieť nič konštruktívne, čo by som mohla robiť. Chvíľu som čítala Matkina a pokazila som dve maľované krížovky, čo mi na nálade dodalo asi toľko, že som mala chuť vyskakovať meter deväťdesiat.

Ale tak čo, však v sobotu je v Nitre jarmok, kopa sprievodných podujatí, podvečer koncert Pary na námestí, všetko super, zabavíme sa, polovička príde naspäť... až dokým mi nezatelefonoval.

Takže ostalo pri tom, že ja budem sedieť na riti v Nitre počas víkendu, nemajúc s kým absolvovať čo i len jednu z týchto "atrakcií" a budem mu držať palce, nech aspoň on v tom svojom Maďarsku nabalí niekoho, kto ho aspoň hodinku dve denne zabaví na nejakom pive alebo tak podobne.

To ste také počuli, že prachy vládnu svetu? Pretože tie hnusné, odporné, slizké bankovky a cinkajúce kúsky pliešku sú všade. Je ich plný prehnitý svet, všade ich pýtajú, na všetko sú potrebné a NIKTO ich nemá dosť. Už tobôž nie my. A potom sa cítime logicky ako absolútni lúzri a s desom v očiach sa pozeráme na náš bankový výpis. Teda, minimálne ja to tak robievam.

Neviem, čo budem robiť, keď dopíšem tento blog. Zrejme si pôjdem zapáliť a potom sa prídem naspäť na posteľ nudiť. Už ani hranie Simsov ma nebaví, pretože rodine už odrástli deti a mladšieho syna som (tuším som to už vravela) omylom upiekla na sporáku. Asi si pospím, tým zabijem nejaký ten čas. A potom už bude večer, takže budem môcť beztrestne spať ďalej. Až do rána. A zajtra si to zase celé zopakujem.

Už sa strašne teším na prázdniny. Vitajte prázdniny, z celej prehnitej duše pozdravujem vás, vy nositeľky nudy, nedostatku finančných prostriedkov, skazených plánov a nechutného tepla a ešte nechutnejších letných búrok!

Bodaj by mi dali všetky problémy môjho súkromného sveta pokoj a ja nemusela mať túto otravnú náladu, s ktorou leziem na nervy ešte aj sama sebe tak, žeby som si vykrútila krk.

 Blog
Komentuj
 fotka
titusik  30. 6. 2011 18:20
magyar országh hviezdoslav?



Ale k veci... hej, tú nudu ti nezávidím. Ale keď si nájdeš brigádu, tak už bude fajn. A budeš sa mi smiať, že ja tu kurky zháňam a bezplatne!
 fotka
sarah_whiteflower  30. 6. 2011 18:29
@titusik A myslíš, že si nejakú nájdem(e)? Už skúšame dlho a stále nič Ani do Tesca, Kauflandu a týchto reťazcov už neberú, že majú ľudí dostatok...
 fotka
sasi2680  30. 6. 2011 22:46
hlavne s tým predposledným odsekom sa (žiaľ) až príliš stotožňujem (ach) [až na tie búrky ]
 fotka
antifunebracka  19. 7. 2011 00:11
a preco teba boli klb z tej stanovacky a @hellium ne? asi ma nejaku pevnu konstrukciu... abo ty moc krehku! a jasne, ze su aj dolezitejsie veci, nez peniaze - akurat su pridrahe
 fotka
sarah_whiteflower  21. 7. 2011 23:43
@antifunebracka Určite to bude mojou fajnovosťou, ja som na kĺby fakt bohužiaľ dosť citlivá, verím tomu, že odolnejší jedinci to v pohode prežili
 fotka
smajdalf  28. 10. 2011 15:46
jaký super blog
Napíš svoj komentár