Pravidelne ma počas skúškového obdobia zvyknú prepadávať najrôznejšie nočné mory. Cez tie reálne, ktoré sa mi snívajú v noci a zvyknú ma na smrť vydesiť, pretože vyzerajú nechutne reálne, po napríklad chronickú lenivosť, ktorá sa prejavuje tým, že samozrejme celé dni úspešne nič nerobím a len si hľadám možnosti vynaliezavej prokrastinácie, až po rozmanité príznaky chorôb, ktoré ma v iných častiach roka zvyknú bez okolkov obchádzať.

Nie som žiadny extrémny stresmen, ale to, čo sa deje toto skúškové už nie je normálne. Počas nocí ma prepadávajú sny o tom, ako sa mi niekto chce (doslova) vŕtať v hlave a manipulovať mi so spomienkami, prípadne o tom, ako ma vlastný chlap chce znásilniť a potom zabiť (i keď si príliš nepamätám, či to nebolo v opačnom poradí). Vďaka snahe učiť sa a iným okolnostiam mám (alebo minimálne mala som) prevrátený, tzv. netopierí biorytmus, čo znamená, že som sa budila zhruba o pol tretej poobede a spávať som chodila okolo štvrtej hodiny nadránom. A áno, správne vidíte, že dnešný blog píšem o pol desiatej, pretože dnes som konečne raz vstala ako človek.

A do toho všetkého črevná viróza. Tento mesiac už druhý raz. Možno je to z toho, že jem hocičo alebo jem málo, možno som len zase zjedla niečo pokazené, nemám najmenšieho šajnu, len viem, že mi je zase raz dokonale zle. V bruchu mi pri každom nádychu a výdychu tancuje Lord of the Dance, čo spôsobuje chvenie mojej pobrušnice a áno, moje úžasné črevá sa rozhodli, že od včera večera budú dýchať zároveň so mnou a je to mimoriadne príjemné. Ak to bude takto pokračovať, o dva dni ma môžu zavrieť do truhly a pitva môže stanoviť ako príčinu smrti "otravu metánom".

Akože, ako sa takto človek má učiť? Neviem, či by som radšej behala na záchod zvracať alebo srať, a tieto moje priority nijako neľahčuje ani fakt, že mojou primárnou potrebou by momentálne vôbec nemali byť moje tráviace problémy, ale 250stranové Dejiny spisovnej slovenčiny Od začiatkov až po súčasnosť od Eugena Paulínyho. A už teraz viem, že nebudem mať dosť času naučiť sa na opravnú skúšku, ktorú mám následne po tejto. Svet je taký krásny!

Teším sa, keď bude dvadsiateho, ja budem mať po skúške z Dejín a budem cestovať do Bratislavy na koncert Tarji a za mojím drahým. Ale uznajte, predsa len by bola táto radosť "poněkud poškozena" vedomím, že som skúšku určite nespravila. A zatiaľ som nijako extrémne nepomohla tomu, aby som túto skúšku mala šancu spraviť. A moje brucho opäť raz zahlásilo: "Běž se oběsit! Učit se nebude!"

No to vieš, to určite. "Vieš čo? Vyzeráš dobre. Už si premýšľalo, že sa dáš vypchať?" Čo by mimochodom možno vyriešilo problémy môjho tráviaceho traktu a moju momentálnu dilemu, či sa na to, aby mi bolo lepšie mám napiť, výdatne najesť alebo naopak, držať protestnú hladovku.

Ale ako inak, samozrejme, ja som dokonalá Sárinka, ktorá opäť raz všetko zvládne a žiadnu skúšku nebude prenášať a všetko bude super a ružové a chlpaté a... a ktorá by bola mimoriadne rada, keby to mohla všetko vyzvracať a proste sa ísť zmierená so svetom učiť bez toho, aby jej v bruchu vyhrávala írska národná hudba, v tenkom čreve drum´n´bass a v hrubom pre zmenu Vivaldi.

Chudák Vivaldi, keby vedel, kam sa napokon dostal, zrejme by sa v hrobe obracal.

Takže dúfam, že som potešila všetkých vysokoškolákov, ktorí sa teraz cítia socializujúco a trochu optimistickejšie vidia svoje vyhliadky na momentálne skúškové, a prajem im, aby dobre porobili skúšky.

Go Go Power Rangers!

 Blog
Komentuj
 fotka
purenarcissism  17. 1. 2012 09:53
úplne ťa chápem...a inak súcitím ale verím, že to dáš všecko lebo narozdiel odo mňa nie si pripečená
 fotka
sarah_whiteflower  17. 1. 2012 09:54
@purenarcissism No to teda momentálne fakt nie som pripečená, ani zapečená ani nič podobné A mám strašnú chuť na kávu s mliekom, ale kebyže si ju dám, tak by to asi skončilo mimoriadne zle



Však a možno to dám, ale určite aj sama vieš, ako sa super učí s tým, že ti je v nejakej časti tvojho milovaného tela absolútne nanič Ale inak ďakujem
 fotka
purenarcissism  17. 1. 2012 10:03
skončilo by to v záchode ako mierda con leche



drahá moja, babka ma priotrávila haluškami a môj žalúdok to doteraz nezvládol, plus fakt, že ja stresujem kvôli machovi, kokotské sny každú noc a nedostatok jedla spôsobujú, že grciam non stop už týždeň
 fotka
sarah_whiteflower  17. 1. 2012 10:09
@purenarcissism Nechcem byť blbá, ale - TO SI TY A JA NA PODOBNÉ SRAČKY (a to momentálne doslova NIE SOM ZVYKNUTÁ!!! Čiže pre mňa je komplikované vtedy čokoľvek konštruktívne robiť, lebo mi je zle!



Kebyže ma iba normálne mechanicky bolí akákoľvek časť tela, tak by to bolo v pohode, ale toto je moc!
 fotka
n0win0u  17. 1. 2012 10:56
je cas rozvinut to na talent sarah :



Screenshot
 fotka
sarah_whiteflower  17. 1. 2012 11:01
@n0winOu No snáď nebudem robiť niečo, čo je neoriginálne! No dovoľ!
 fotka
n0win0u  17. 1. 2012 11:02
nie nie, tak som to nemyslel.. len to treba chytit za pacesy a evolvnut do niecoho prijemnejsieho
 fotka
sarah_whiteflower  17. 1. 2012 11:04
@n0w Yeah... napríklad do učenia sa Dejín
 fotka
n0win0u  17. 1. 2012 11:05
nie je nic lepsie ako si podfukovat nos metanom a ucit sa sracky
10 
 fotka
sarah_whiteflower  17. 1. 2012 11:06
@n0w Tiež si myslím Aspoň to do seba zapadá
11 
 fotka
n0win0u  17. 1. 2012 11:07
no a teraz sa chod ucit uz !
12 
 fotka
purenarcissism  17. 1. 2012 11:30
@sarah_whiteflower prestaň sa ospravedlňovať za úprimnosť, keď isju na tebe najviac cením ty ťava ...hej no ja som zvyknutá fungovať za akýchkoľvek okolností a potom ma raz mrdne o zem
13 
 fotka
arugad  17. 1. 2012 12:11
že go go power rangers, sa mi detstvo prebleslo mysľou
14 
 fotka
antifunebracka  12. 6. 2012 02:55
tak drzim palec, nech to das
Napíš svoj komentár