Som chorá (áno, psychycky už dlho, ale tento krát ma opäť trápi tuberácky kašeľ, upchatá vždy len jedna nosná dierka, slziace oko a ten kenus, čím ma furt nalievajú), a preto som sa rozhodla, že si svoj nútený minimálne týždenný pobyť doma niečím spríjemním.
Na um mi prišiel skvostný nápad : "Panebože! Stiahnem si Mahjong s tými šupa-mierumilovnými pesničkami v pozadí."
Už pri hľadaní nejakej tej verzie FULL Mahjongu pomocou uja Googla som mala tušiť, že s touto hrou nieje všetko v poriadku. Keď som sa prestala pozastavovať nad tým, ako mi môže google vyhodiť tak strašne od veci odkazov dala som sa do prezeraní linkov.
Hneď druhý link mi hlásil, že Mahjong Deluxe je na free download a dokonca full version. Áno, bola to 60 minútová verzia, samozrejme som ju hrala. Poviem vám, hodina mahjongu nieje nič. Je to len na rozdráždenie a pokračovala som v úmornom pátraní ďalej. Bolo nudné a vyčerpavajúce, preto ho tu nebudem rozvádzať.

Keď som na torrentoch našla Mahjong Quest III, srdce mi plesalo od radosti a s pocitom víťazstva som to nainštalovala.
Bolo to super. Za každým levelom prišla otázka, ktorá ovplyvňovala istú postavu, pesničky boli skvelé a ja som hrala celý deň v miery a pokoji.
A potom to prišlo.

Tie sprosté inšpiratívne pesničky som vypla. Čo muzičku v pozadí, celú hru. Aj tú malú ikonku som dala niekam, kde sa na ňu pozerať nemusím. (tá špina mi aj tak veselo vykúka z ponuky "štart"). Ten level hrám už 6 hodín. posratých 6 hodín (samozrejme cik-pauzy, prestávky na čajíček atd..) kukám na tie isté kocky, kde mám vždy len jeden možný ťah. Spravím ho a koniec hry, žiadne iné možné už niesú.
Jak je to možné??!! Zožrala som celú tabulku orišekovej čokolády pri tej hre. Doslova cítim jak mi rastie prdel na stoličke, a aj tak niesom o nič kludnejšia.
"Zemetrasenie rozdelí tie kocky" - vzniknú nové možné páry. No taký veľký! Skúsila som znovu rozdať doštičky, reset, reštart, naspäť o ťah (ten jediný) a nič.

Napadlo ma už veľa možností. Žeby sklamal môj oslnivý intelekt a železná logika?? Učite nie. žeby systémová chyba? Možno. Vlastne nie možno, určite to tak bude. Áno.

A možno pomôže, ak sa na to vyspím, pretože pochybujem, že niekde bude tutoriál "Ako prejsť ten level so zemetrasením" ...
(mimochodom, dosť by ma potešil

Cítim sa ako keď sme s rodinou naposledy hrali Človeče nezlob se. To je tiež zábavná rodinná hra, po ktorej sme boli každý zalezený vo svojej izbe, nadávajúc na tých ostatných.
Ešte raz budem niekde počuť, že mahjong je uľudnujúca hra ... posadím ho sem a nech mi to prejde s úsmevom!

 Blog
Komentuj
 fotka
finwaell  10. 2. 2010 03:06
Mahjong je skvelý Ale tiež ma miestami privádzal do šialenstva (asi ako Zuma )

A.. no..chyba je v Tebe, niekto Ti to musel povedať Tiež sa mi stalo že som sa takto zasekol.. jediná možnosť je ísť od začiatku, alebo sa postupne vracať až kým sa nezistíš kde si mohla ťahať inak.. Hlavne kľud.. rozjímaj... Zen!
 fotka
sisska  10. 2. 2010 10:04
MAHJONG TITANS? D
Napíš svoj komentár