Žiarlivosť?
Ale kdeže, toto pravá a nefalšovaná hustá čierna zlosť.
Je len málo ľudí ktorých neznášam a ešte menej je takých ktorých som nikdy v živote nevidela (len na obrázu alebo len na krátku chvíľu) a neznášam ich tak, že keby som s nimi bola osamote 5 minút, jeden z nás by to neprežil.
Vlastne, je to asi len ONA! !
Miery skoro dokonalé, vlasy anielsky blonďavé, v očiach taký nevinný tupý výraz a zadok v čiernych legínach vypučený k objektívu foťáka.
Počula som o slečne M. Veľmi veľa z rôznych zdrojov, ale to najzaujímavejšie počúvanie mi pripravila kamarátka môjho drahého, volajme ho tu pán S. (zachovávam úplnú anonymitu )
Slečna M a pán S sa riešili. Teda on bol do nej blázon a ona riešila tým štýlom, že jedného dňa si povedala dosť! A nechala pána S nahnevaného na celý svet, smutného a nešťastného. To bolo v povahe slečny M. Namotať a odhodiť. Ako malé dieťa ktoré sa pohrá s peknou hračkou a keď ju omrzí, tak ju zahodí a nájde si inú. Pán S bol však do nej trošku blázon, tak jej kupoval vždy darčeky a ťuťu-ňuňu ... veci ktoré odmietam počúvať.
Čiže dôvod mojej zlosti :
Akonáhle s pánom S som ja, slečna M začala vykazovať isté známky záujmu vypúšťaním správ do vzduchu typu „Ach, prečo na teba stále myslím“ „Ach, ja som bola hlúpa...“ „Ach, stále si taký fešák..“ + slečna M má veľmi veľký záujem o ten jeden profílek na nemenovanej stránke. Furt tam je nasratá aj 4x denne ...
Nechcem spochybniť lásku pána S ku mne, ja viem, že ma ľúbi, ale proste ... slečna M je dokonalá ako obrázok a aj jej inteligencia má približne rovnakú hodnotu ako ten papier na ktorom by bol vytlačený.
Výchádzam z mnoho hodinových rozhovorov o tej osobe.

A tak teraz sedím, jem banán a premýšlam o tom, ako jej náhly záujem zaraziť bez toho, aby som jej musela napísať, čo sa mi naozaj moc nechce a potom akoby sa cítil môj drahý.
V snoch sa mi odohrala tá scéne asi 100x ako držím tie jej blonďavé vlasy v jednej ruke v tej druhej držím vidličku. Alebo ako jej chrstnem do tváre rozbitú flašku zo slovami „Zaši si to! “ no dobre, to je moc kruté, ale hnevá ma. Ten jej ksicht na ktorý sa neviem prestať pozerať ma vytáča do nepríčetnosti.
Asi to dneska načrtnem pánovy S. Nenápadne, akože ja nič ja anielik. Zakryjem trochu tie rohy na hlave, vidle nechám doma a kopýtko skovám do špeciálnej obuvy...

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
marttina  24. 2. 2010 15:57
normalne si ju zober na bok niekam stranou, a vysvetli jej to vies ako, tak na rovinu vies o co jej ide, tak podla toho sa zariad. nejde o to ho mat spat ale dokazat si ze ma na to ho dostat spat alebo nech ju pan s odjebe a bude pokoj.
Napíš svoj komentár