Meno: Tamara Jones

Vek: 16

Bydlisko: Michigan street 28

Súrodenci: dvojča Timea

Domáci miláčik: pudlík- Patrick

Najlepšia kamarátka: Tamika Jonhsson

Škola: Michiganská stredná

Frajer/ka: ---

Štvrtok 28.6.

14:48

Takže toto som ja. Začala som si ťa písať, aby moje dcéry, ktoré ešte len budem mať, vedeli, aká som super populárna, hlavne v škole. Nemám žiadneho frajera, práve som sa s jedným takým debilom rozišla. nebol populárny, takže asi vieš. Ja tiež nie som až tak populárna ale iba polo- slávna. Veľmi rada spievam a tancujem. Takže v lete sa ide na stars camp. Chodia tam samí slávni ľudia. Minulý rok tam boli One Direction, a tento rok to má byť tajné. Som zvedavá. Práve teraz už musím bežať, lebo idem na tréning.

***

15:05

"Takže, ľudkovia, ideméééé! A 5,6,7,8..." Asi takto vyzerá môj začiatok tréningu. Rozcvička v skupinách s naťahovačkami. Ja som hlavná tanečníčka. je to výhoda, aj nevýhoda. niekedy tých ľudí nič neviem naučiť, a nie je to moja chyba.

"Takže, keď sme tak pekne zvládli rozcvičku, dnes budeme prvú hodinu iba posilovať," zakričala som na celú sálu. No na to sa ozval iba povzdych a šomranie.

"No nešomreme, ale pekne na zem," výhražne som sa pozrela na Mika.

"Aby ste nepovedali, že som zlá, na rozohriatie si dáme 100 brušákov. Budem vám to počítať. Pekne si každý ľahne k rebrinám a ideme!" Bez kriku to nejde. Dostala som najlenivejšiu skupinu na svete.

"1,2,3,4, a robíme to poriadne, však Mia? Ideme od začiatku, poďakujte Mii," všetci vzdychli a ja som sa vduchu usmiala. Spomenula som si na časy, keď som ešte ja takto na sebe drela. nehovorím, že teraz nedriem. No sálou sa ozvali len vzdychy a nadávky na Miu. Chúďa.

"Takže ideme odznovu 1,2,3,4 a ideme až k zemi, že Jack? pokračujeme, 8,9,10,11,12,13...."

Takto som im odpočítavala až do 99. Čakala som, že niekto spraví chybu a ja budem môcť počítať od znova. Ale mala som dobrý deň a tak som to radšej nechala tak.

"Dobre, brušáky máme za sebou, teraz nasledujú drepy, každý spraví 20, budem vám to počítať." Takto mi to išlo skvelo. nechala som ich už tak a radšej som sa rozhodla, že ich naučím novú choreografiu.(Pesnička na boku)

Ukázala som ju celú, no oni len s údivom pozerali.

"Takže, toto sa teraz naučíme. A 5,6,7,8...." Išlo nám to veľmi rýchlo. Netrvalo dlho a už to každý dokonale ovládal. Bola som na nich pyšná.

"No a nakoniec si dáme ešte 20 brušákov." Zase som počula vzdychy, že sa im nechce ale začala som počítať.

Domov som prišla až okolo 8. Rodičia boli ešte v robote a Timea zase v bare. Dala som si teplú sprchu a teraz ti píšem. Ďen bol úplne úžastný. Nudila som sa a tak som si zapla notebook čo je nové. Prihlásila som sa na FB a zistila, že mám pár nových žiadostí o priateľstvo, asi 4 správy a 2 nové upozornenia. Nechala som ich tak a radšej sa odhlásila. Prešla som na YouTube a pozrela, na ktorú pesničku budeme najnovšie tancovať. Nevybrala som nič. Zato som si len tak začala tancovať a spravila som novú choreografiu. Celkom sa mi páčila, len ju teraz nezabudnúť. No idem si ľahnúť. Dobrú noc.

Maj sa,

Tvoja Tamara Jones

obľúbená tanečníčka

 Denník
Komentuj
Napíš svoj komentár