UPOZORNENIE - sarkastický článok, ktorý už bol napísaný dávnejšie

Pozerám len tak, čo je nového na nete, a človek by neveril čo vidí za novú tému na Blog.cz - "stáří". Viete, pri takej prechádzke po okolí, kde vidíte oproti sebe dva domovy dôchodcov, mohli by ste si pomyslieť, aké by to bolo, keby sa neznášali. Oni by po sebe hádzali protézy, potkýňali by sa o vlastné palice, trhali by si svoje prešedivelé chuchvalce niečoho, čo sa kedysi ešte dalo nazývať vlasmi a my ako obyčajné publikum by sme pokrykovali na nich asi niečo v zmysle "Hoď po ňom tie bombarďáky zo šnúry! Alebo nie, zahádžte ho tými tabletkami na diabetes a nezabudni mu do do úst nastrkať lentilky!"



Ako takého dôchodcu spoznáte? Ich chôdza je skrížením slimačieho tempa a načítavania stránky s Internetom Explorerom, dôraz sa kladie na časté, niekedy až vážne agresívne vrčanie (presne také, aké počujete vo filmoch s tými zombíjskými ohavami). Tvár býva pokrytá záhybmi všetkého druhu, niečo podobného môžete veľmi dobre spozorovať aj na Saharskej púšti, pretože piesočné duny sú úžasným príkladom, avšak sa stretávame aj s odrodami allá upír z Nosferatu alebo s tzv. Babami Jagami. Vraj tie najmodernejšie už lietajú na vysávači (by the way, kde to pekelné zariadenie má uložené trysky?).



Treba tiež podotknúť, že týto tvorovia mávajú pri sebe zbrane rôzneho druhu i materiálu. Niektorí využívajú dokonca zlato a svoje zastaralé tesáky vystavujú na obdiv, iní si vyrábajú palice z dreva a ďalší pazúre, ktoré im siahajú do výšky ozrutných 10 cm. Musíte si dať pozor, nikdy neviete, kedy sa k vám priblížia.



Vo všeobecnosti by som tiež chcela dodať, že sa neoplatí nijak kvalitne nasrať práve nakupujúcu dôchodkyňu v Lidli či Kauflande, totiž je tu vysoké riziko:



po a) lietania podpätkov a následného vyhrážania sa, že na vás zavolajú veľa vážených pánov v zelenkavom oblečku,

po b) takmer vynikajúcich vražedných pohľadov bez akýchkoľvek svetelných efektov,

po c) označenie za hnusného grázla počas rybacieho nafukovania úst.



PRE PORIADOK: Spôsobov je omnoho viac, tieto sú len najznámejšie.

Hlavne buďte opatrný, lebo nikdy neviete, z ktorého rohu či hrôzostrašného zákutia na vás vybafnú hneď potom, čo na vás vytasia už predtým spomínané paličky ...

 Úvaha
Komentuj
 fotka
etelnair  29. 6. 2014 15:09
wow, ja ze ta sracka v minulom blogu je neprekonatelna
 fotka
san  29. 6. 2014 15:15
tomu sa hovorí sarkazmus
 fotka
narazuvzdornaa  29. 6. 2014 15:37
daj to prečítať svojej babke
 fotka
san  29. 6. 2014 15:46
Ide o sarkazmus, šlo mi o vystrelenie z danej témy a mimochodom ... ona by si z toho zrejme tiež vystrelila
Napíš svoj komentár